Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Handige tips om de serre te stylen

geschreven door Sita
Handige tips om de serre te stylen

Een serre haalt veel licht naar binnen, en een omgeving waar veel licht aanwezig is, is vaak prettig vertoeven. Niet gek dus dat de serre meestal het favoriete plekje is in huis (als je deze hebt). Zet je hier te veel spullen in, dan kun je dit fijne gevoel onbewust weghalen. Aan de andere kant wil je je glazen veranda ook mooi stylen, het is tenslotte onderdeel van je huis. In deze blog geef ik tips voor het stylen van de serre en hoe onze Binnenkijkers dit hebben gedaan.

Natuurlijke materialen

De serre brengt een stukje buiten in huis. Waarom zou je dit niet versterken door zelf nog natuurlijke materialen toe te voegen? Riet, hout, wol, en wat dacht je van planten? Op deze manier is de serre een verlengstuk van zowel je huis, als je tuin. Wil je liever niet veel tijd besteden aan het onderhouden van planten in deze vaak warme ruimte? Kunstplanten zijn een prima alternatief!

serreBron: Noordenzoet via HomeDeco Binnenkijken

Doorlopende vloer

Omdat de serre een verlengstuk is van je huis, mag je dit best terugzien in de vloer. Laat die houten planken uit de woonkamer daarom doorlopen in de serre. Hetzelfde geldt voor de tuin. Heb je hier bijvoorbeeld grote stenen liggen? Deze kun je ook als vloer in de serre leggen. Door de vloer door te laten lopen creëer je een geheel, dat is wel zo fijn voor een huiselijk gevoel!

serreBron: Inge139 via HomeDeco Binnenkijken

Accessoires

Iets wat misschien niet voor de hand ligt, maar wel een super leuk idee is: vloerkleden. Het is super comfortabel en stylish tegelijk! Combineer een vloerkleed met andere accessoires zoals sierkussens, bijzettafels en je favoriete planten. Maak je serre een plek om van te houden!

serreBron: Sitahauptmeijer via HomeDeco Binnenkijken

Ga los met je creativiteit

Heb je altijd al eens een roze muur willen hebben? Maar is je partner het daar niet zo mee eens? Wil je verschillende stijlen uitproberen zonder dat meteen het hele huis een make-over krijgt? De serre is dé perfecte ruimte om eens flink uit te proberen. Unieke vloertegeltjes, posters aan de muur: laat je creativiteit de vrije loop!

serreBron: Keeponstyling via HomeDeco Binnenkijken

De kleur groen

Groen is de kleur van leven, energie en natuur. Perfect dus voor de serre! De kleur valt goed te combineren en vormt eenheid met de tuin. Twijfel je nog over welk sausje je op de muur wilt? Groen moet je doen!

serreBron: Sonia via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- 4x items voor je interieur die stress kunnen verminderen
- 5x warmte en gezelligheid toevoegen in je interieur
- 5x kamerplanten met een bijzondere bladtekening

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...