Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Deze maand gratis bezorging vanaf €40
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND 
  • Shop 400+ merken
Inspiratie

Stylingtips voor ronde en rechthoekige spiegels

geschreven door Julia
Stylingtips voor ronde en rechthoekige spiegels

Heb jij een kleine hal die je groter wilt laten lijken of wil je graag nog even je haar checken voordat je de deur uit gaat? Een spiegel in de hal is om veel verschillende redenen een goed idee. Weet je nog niet precies wat voor spiegel in jouw hal past of wat je mooi vindt? Hieronder geef ik je inspiratie en stylingtips voor spiegels!

Ronde spiegels

Spiegels met een ronde vorm doorbreken de strakke lijnen in je hal. Je kunt een ronde spiegel los ophangen, zoals op de eerste foto hieronder, of boven een kastje of sidetable. Ga voor een groot exemplaar, of meerdere kleine bij elkaar als je een wat creatievere look voor ogen hebt en een saaie muur wilt ophalen. Het kan leuk zijn om spiegels met verschillende formaten en verschillende afwerkingen te kiezen. Let ook bij het ophangen van een spiegel op wat je in de reflectie ziet. Wil je bepaalde elementen extra benadrukken? Dit kan door middel van een spiegel. Hang de spiegel niet tegenover een hele drukke wand, want dan zie je deze twee keer. Is je hal donker? Zorg dan dat de spiegel licht weerkaatst.

ronde spiegel in halBron: sharona3 via HomeDeco Binnenkijken

ronde spiegel in halBron: styledbymarit via HomeDeco Binnenkijken

Rechthoekige spiegels

Passpiegels zijn handig wanneer je, voordat je de deur uitgaat, nog even je outfit wilt checken. Ook kun je de ruimte er hoger door laten lijken. Dit kan fijn zijn wanneer de hal nogal benauwd aanvoelt vanwege een laag plafond. Hang hem dan verticaal op. Wanneer je je hal dieper wilt laten lijken, kun je hem horizontaal ophangen. Let wel op dat je een grote spiegel niet aan één punt ophangt. Op deze manier wordt het gewicht niet goed verdeeld en bestaat de kans dat de spiegel van de muur valt. Ook leuk is om een passpiegel op de grond te zetten als je hier ruimte voor hebt. Passpiegels zijn natuurlijk vrij groot, maar je kunt ook voor een kleiner exemplaar kiezen.

rechthoekige spiegel in halBron: mdliving via HomeDeco Binnenkijken

rechthoekige spiegel in halBron: thuizop5 via HomeDeco Binnenkijken

rechthoekige spiegel in halBron: coxandcox

rechthoekige spiegel in halBron: wonenbydjo via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-8x het bewijs dat je de hal ook heel mooi kunt stylen
-Inspiratie: zo kun je de overloop mooi stylen
-Inspiratie: pampasgras in verschillende ruimtes

 
 
Verlichting

20 must have items voor de zomertijd 2023

20 must have items voor de zomertijd 2023

Ben jij ook opzoek naar vrolijke zomer items? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met deze tips kan je je tuin omtoveren tot een heerlijke, zomerse plek waar je helemaal tot rust kan komen. Van zachte loungebanken tot fleurige planten en kleurrijke decoraties, onze stylisten hebben een paar ...

meer...