Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Brand we love

Sustainable brand we love: Xaralyn

geschreven door Marie-Louise
Sustainable brand we love: Xaralyn
"Je hoeft toch niet lang na te denken over een open haard als er een schoon, goedkoop en milieuvriendelijk alternatief beschikbaar is?" Wilfred Kos - Oprichter Xaralyn

Met bio-ethanol zag Wilfred Kos, eigenaar en oprichter van Xaralyn Clean Fire System, in 1996 dé oplossing om in elke ruimte een haard te kunnen plaatsen. Tot dat moment was een open haard slechts voor de mensen die gezegend waren met een rookkanaal in huis mogelijk. Met de oplossing om een haard te laten branden op bio-ethanol was dit niet meer nodig en hierdoor kunnen de haarden van Wilfred in iedere ruimte en woonkamer geplaatst worden. Hiernaast zijn de elektrische en de bio-ethanol haarden ook nog eens zeer zuinig in energieverbruik, iets waar wij dol op zijn! Met deze toepassing werd Wilfred een pionier in Europa op het gebied van bio-ethanol haarden.

Waarom dit één van onze Sustainable brands we love is? De elektrische en bio-ethanol haarden stoten geen schadelijke rookgassen uit en hebben daarom geen rookkanaal nodig. Dit maakt ze milieuvriendelijk en schoon. Hiernaast hebben de bio-ethanol haarden van Wilfred ook het DIN en EU keurmerk voor veiligheid. Door hun productie dichtbij te houden, hebben ze een betere kwaliteitscontrole, kortere levertijden, verbruiken ze minder verpakking èn verbruiken ze minder energie voor transport; iets wat hen uiteindelijk allemaal een milieuvoordeel oplevert. Hoewel er voor deze keuze soms op het eerste gezicht iets meer betaald moet worden, biedt het uiteindelijk producten met een langere levensduur.

Xaralyn duurzaam

Wilfred biedt een breed scala aan decoratieve haarden aan. Zijn collectie bestaat uit elektrische haarden van diverse maatvoeringen en vuurstijlen die elk een eigen vuurbeeld tot stand brengen. Daarnaast biedt hij de veiligste wereldwijd gepatenteerde bio-ethanol brander met een keramische steen. Zijn elektrische en bio-ethanol inzethaarden kun je combineren met zijn ruime collectie schouwen, die gemakkelijk geplaatst én verplaatst kunnen worden, wederom mede doordat er geen rookkanaal noodzakelijk is. Deze inzethaarden zijn tevens uitstekend geschikt te plaatsen in een bestaande (niet werkende) haard, of als inbouw-unit in wanden, kasten of andere objecten.

Ben je benieuwd naar de favoriete producten van Wilfred? Je shopt ze hieronder.

Designhaard Santos
"De Santos is een hele moderne haard. Er zijn diverse inzetten mogelijk, de Bio ethanol burner L, elektrische haard Trivero 90 LED of de Opti-myst Cassette 600 met waterdamp. Zo kun je zelf je eigen haard samenstellen!"

De Silo Haard
"Dit is een moderne variant van een potkachel, een makkelijk te plaatsen en te verplaatsen haard met bio-ethanol brander. De Silo heeft geen rookkanaal nodig en geeft een aangename warmte, maar brengt bovenal veel sfeer in huis."

Haard Disegno
"De Xaralyn Disegno is een complete elektrische design wandhaard met als basis de Levico 3D LED inzethaard en is een modulaire haard. Je hebt de keuze uit een praktische compacte wandhaard, of laat deze haard het middelpunt van je kamer worden. Met de Disegno van Xaralyn plaats je zelf binnen een uur een complete haard."

Wil je meer zien van Xaralyn? Je shopt hier de gehele collectie!

Vanwege de lockdown en gesloten winkels, zijn veel van de verkooppunten van de kleinere makers gesloten. Reden voor ons om ze extra in de spotlight te zetten! Ben/ken jij een leuk opkomend merk of duurzaam merk, laat het ons weten!

Zie ook:
- Sustainable brand we love: Rebottled
- Trend 2021: Recycled gekleurd glas
- Sustainable brand we love: Fabryk Design

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...