Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Badkamer

Tikkeltje gewaagd, de zwarte badkamer

geschreven door Laura
Tikkeltje gewaagd, de zwarte badkamer

Zwart raakt nooit uit de mode, ook niet in het interieur. Niet iedereen durft het aan om een zwarte badkamer te nemen, de meeste mensen kiezen voor wit. Als je het goed aanpakt kan een zwarte badkamer er super stijlvol uitzien.

Begin met het tegelwerk
Een zwarte badkamer begint natuurlijk met het uitzoeken van mooie tegels. Dit kan geheel naar eigen smaak, denk aan mat zwarte tegels, tegels met een aparte vorm, allemaal dezelfde tegels of juist een combinatie van verschillend tegelwerk.

Kies het sanitair
Ga je all the way met zwart of laat je het bij het tegelwerk? Zwart sanitair staat prachtig, maar een zwarte muur kan ook goed gecombineerd worden met een witte badkuip.

zwarte badkamer Bron: Architecture Hall

Combineer met koper
Zwart in de badkamer wordt goed gecombineerd met koper. Een koperen kraan zal fantastisch opvallen tegen de zwarte muur. Net als een leuk koperen handdoekrekje of een wc rolhouder.

Voeg houten elementen toe
Zwart en hout gaan goed samen in de badkamer. Hout voegt warmte en sfeer toe aan de badkamer, zo wordt het een stukje minder ‘kil’.

zwarte badkamer Bron: Roomed

Voeg zwarte accessoires toe
Decoreer de badkamer met elegante zwarte accessoires. Een mooie zeepdispenser op de wasbak en een zwarte wasmand op de grond.

Kies voor vloertegels met een patroon
Vind je alleen zwart een beetje saai? Kies dan voor tegels met een patroon erin als eyecatcher. De smaakvolle combinatie van zwart en een patroon maakt het geheel helemaal af.

Zie ook:
-Zien: deze donkere badkamer vol planten
-7 kleine badkamerstyling foutjes waardoor je badkamer veel goedkoper oogt
-We love: zwarte & goudkleurige kranen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...