Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Slaapkamer

Tips: kom makkelijk je bed uit in de wintertijd

geschreven door Lynn
Tips: kom makkelijk je bed uit in de wintertijd

De klok is afgelopen weekend weer een uur teruggegaan. Dit betekent dat het ’s ochtends pas laat licht wordt en in de avond alweer snel donker is. Erg gezellig met de kaarsjes aan, maar niet zo fijn wanneer je uit je warme bed moet stappen. Met deze (interieur) tips kom jij deze winter makkelijk je bed uit!

Zorg voor een goede nachtrust

De eerste stap bij het makkelijk opstaan is het op tijd naar bed gaan. De meeste mensen hebben rond de 8 uur slaap nodig. Zorg ervoor dat je deze slaap ook echt krijgt! Want wanneer je uitgerust wakker wordt, kom je al een stuk makkelijker je bed uit. Zorg dus voor een zacht dekbed + overtrek om slaperig van te worden. Houdt de telefoon uit de slaapkamer en ga in plaats daarvan een boek lezen.

Om rustig te worden kun je voor het slapen gaan ook nog even mediteren. Zet een diffuser aan met een slaperige geur. En maak je gedachtes los van alle gebeurtenissen die je hebt beleeft. Gegarandeerd dat jij lekker zal gaan slapen.

slaapkamer-winter-bruin-plaidBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken




 

Maak het comfortabel

Wanneer je wekker gaat is het veelste vroeg, heb je het koud en echt geen zin om je warme bed te verlaten. Maak het jezelf in deze eerste minuten extra comfortabel. Plaats een vloerkleed naast je bed om je voeten warm te houden. Hang naast je bed een lekkere zacht badjas op. Zo begin je de dag lekker warm en cozy.

slaapkamer-industrieel-badjasBron: Walraofficial via HomeDeco Binnenkijken




 

Energieke kleuren

Een beetje kleur in de slaapkamer doet veel goeds voor je humeur. In de ochtend zijn de kleuren groen en geel een echte energieboost. Dit zijn namelijk kleuren die je doen denken aan de natuur en zon. Geef je slaapkamer dus een boost met een groen of geel dekbedovertrek. Geen fan van kleur in de slaapkamer? Je kunt dit ook subtiel toepassen met een paar leuke plantjes.

groene-slaapkamer-zwartBron: Huisindebocht via HomeDeco Binnenkijken




 

gele-slaapkamer-zwartBron: Carla58 via HomeDeco Binnenkijken

Stop met snoozen

De grootste boosdoener die jou moe aan de dag laat beginnen is de snooze knop. Want van die paar minuten dat je weer even indommelt wordt je alleen maar moeier. Leer jezelf aan dat je gelijk je bed uitstapt wanneer de wekker gaat. Lukt dit nou echt niet? Zet je wekker dan eens aan de andere kant van de slaapkamer. Dan moet je er wel uit 😉.

En kruip dan niet weer terug je bed in. Haal gelijk een glas water of zet een kop thee. Zo begin je fris aan een mooie nieuwe dag.

witte-fluffy-deken-slaapkamerBron: Thehomestoriesnl via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- 24x warm beddengoed om onder te kruipen
- Dit zijn de mooiste kleurencombinaties voor de slaapkamer
- Bewezen: dit zijn de beste kleuren voor in de slaapkamer!

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...