Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Tips om te stylen met een klein budget

geschreven door Rosa
Tips om te stylen met een klein budget

Het komt weleens voor dat je toe bent aan een nieuw, fris interieur. Bij sommigen komt dit vaker voor dan bij anderen. De een kan 15 jaar met hetzelfde interieur doen, terwijl de ander het liefst iedere maand een nieuw kleurtje op de wand doet.
Helaas hebben we niet allemaal een oneindig budget. Deze tips kunnen je een handje helpen om goedkoop, snel en makkelijk je interieur opnieuw te stylen.

Hang mooie foto's op

Als je geen groot budget hebt maar toch je wanden leuk wilt versieren, kies dan één (duurdere) opvallende print en versier de rest van de wand met familiefoto's, kaarten en andere afbeeldingen die jij prachtig vindt.


Bron: Coco Lapine Design

Kies een accentkleur

Als de basis van je interieur rustig is, kun je best een accentkleur toevoegen. Koop (budget) accessoires in je favoriete kleur, bijvoorbeeld roze, en vul je huis hiermee. Denk aan sierkussens, kaarsen, vaasjes en kandelaars. Zodra je deze kleur zat bent, kun je een nieuwe kleur kiezen. Bron: Style by Emily Henderson

Leg de nadruk op een muur of plat oppervlak

Als je de nadruk legt op één specifiek onderdeel van je huis, breekt dat het geheel mooi. Als je dit op een plat oppervlak doet kun je de kleur of print weer heel makkelijk aanpassen. Experimenteer eens met muurstickers bijvoorbeeld. Dit hoeft niet duur te zijn en je kunt de stickers makkelijk verwijderen als je ze zat bent.
Bron: Urban Outfitters

Een plaid doet wonderen

Deze tip hebben wij al meerdere keren gegeven, maar toch kon 'ie in dit lijstje niet ontbreken. Een opvallende plaid met mooie textuur, gekke print of een bijzondere kleur doet écht wonderen voor je interieur. Drapeer deze over de bank, een fauteuil of over je bed en de kamer krijgt direct een nieuwe look. Een plaid hóeft ook helemaal niet duur te zijn. Bij HEMA heb je ze al vanaf €3,-.
Bron: Urban Jungle Bloggers

Gebruik je oude spullen opnieuw

Oude spullen opnieuw gebruiken saai? Echt niet! Je kunt er juist zoveel leuke dingen mee doen. Maak van oude pallets een daybed, kastje of wandplanken en zet die grote, oude vaas neer als eyecatcher. Ook kun je oude meubelen een likje verf geven om ze er weer als nieuw uit te laten zien.


Bron: 1001 pallets

Kies voor veel groen

Bloemen en planten geven je interieur een enorme boost. Helaas zijn bloemen vrij duur en kun je ze na relatief korte tijd weer weggooien. Je kunt beter kiezen voor planten! Deze zijn op het moment erg hip, vrij makkelijk te verzorgen en je hebt er lang plezier van. Daarnaast kun je een beetje switchen hoe jij je planten decoreert, waar je ze neerzet en je kunt spelen met verschillende planten.


Bron: Heart Home Mag

Multifunctionele meubelen

Als je kiest voor multifunctionele meubelen hoef je de investering maar één keer te maken. Denk bijvoorbeeld aan de draadtafeltjes, deze kun je gebruiken als tafel, krukje en opbergmand. Daarnaast kun je kiezen voor bijvoorbeeld een ladder als accessoire, welke ook kan dienen als kapstok.


Bron: Planete deco

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...