Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Top 5 Binnenkijker Awards 2019 categorie woonkamer
Top 5 Binnenkijker Awards 2019 categorie woonkamer
geschreven door rosa

Top 5 Binnenkijker Awards 2019 categorie woonkamer

Het blijft altijd een hobby om inspiratie op te doen middels echte Nederlandse en Belgische interieurs. Ongegeneerd naar binnen gluren en natuurlijk pronken met jouw eigen interieur. En dat zonder iedereen fysiek over de vloer te hebben!

Daarom presenteerden wij aan jullie de Binnenkijker Awards 2019! ***

Per categorie is er een top 5 gevormd door middel van publieksstemmen en het oordeel van de vakjury. Benieuwd naar de top 5 in de categorie Woonkamer? Scroll dan gauw verder! Alle winnaars, de nummer één per categorie, hebben een persoonlijke email ontvangen!

De Binnenkijker Awards 2019 worden gesponsord door:

 
 
 
 

3. Deverbouwfabriek

Jurylid Judith Scholman: "Zij heeft zoveel gevoel voor kleur, vormgeving en combinatie. Ze weet heel goed dingen op elkaar af te stemmen en met elkaar te combineren en dus te verbinden. Er ontstaat daardoor een heerlijke sfeer. Het huis en interieur met elkaar verweven zodat het voelt als een warme deken. Niets is teveel, alles in de perfecte hoeveelheid. I love it!!"
+1 Producten  
 
 
 

1. Mindyschroor

Jurylid Odet van Winsen: “Dit is een interieur wat overduidelijk ‘eigen’ is. Het zegt veel over de bewoners omdat het persoonlijk is. Het is een combinatie van stijlen met een voorliefde voor vintage. Al het meubilair komt nog mooier uit door het kleurgebruik op de wand. Maar de verwarming laat Mindy weer wegvallen doordat ze deze heeft geschilderd in de kleur van de muur. Een super handig trucje en laat direct de kracht van verf en kleur zien. De vlakken op de wand zorgen dat het interieur iets jongs uitstraalt waardoor er een balans ontstaat met de oude vintage spullen. De toevoeging van het fluo-woord, de ‘knuffel’ en het roze nepvachtje maken het af. Hier zie je overduidelijk dat durf en je persoonlijke smaak volgen alleen maar goed kan uitpakken.”
+7 Producten