Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Woonkamer

Trend: Beestenboel in huis

Trend: Beestenboel in huis

Het is helemaal in, dieren in je interieur! Geen echte dieren natuurlijk, maar bijvoorbeeld insectenprints als decoratie, een stierenkop aan de muur of een dierenvacht op de grond. Met dieren maak je van je huis een gezellige én stijlvolle beestenboel!

Dierenvacht

De dierenvachtjes blijven terugkomen in de trends. Dierenvachten zijn erg tijdloos en bestaan in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Zo is er voor elk interieur wel een perfect passende dierenvacht te vinden! Je kunt de dierenvacht uiteraard als vloerkleed gebruiken, maar de vacht wordt ook vaak gebruikt als kussen op stoelen of banken. Hiervoor worden meestal schapenvachtjes gebruikt. De dierenvacht die je het vaakst op de grond ziet zijn koehuiden. Koehuiden zijn er in allerlei verschillende soorten kleuren en met verschillende vlekken. Een koehuid geeft een chique, maar ook stoere uitstraling. Een echte eyecatcher in je interieur!

koeienkleed Bron: James Gardiner

Stierenkop

De stierenkop is ook helemaal in. De skull geeft je woonruimte een stoere en natuurlijke uitstraling. De stierenkop kan een speelse touch geven aan je interieur. Je kunt hem ophangen aan de muur, maar je hebt ook staande stierenkoppen. Deze kan je bijvoorbeeld op een plankje zetten in de woonkamer, of in de vensterbank. Er bestaan grote en kleine stierenkoppen, het ligt er maar net aan hoe groot je ruimte is en waar je van houdt. Bij deze trend is het belangrijk dat je het subtiel houdt, less is more!

stieren-skull Bron: onbekend

Insecten als decoratie

Je ziet het steeds vaker, insecten als decoratie in huis. Overal duiken vlinders, libellen, kevers bijen en andere insecten op. Normaal krijg je helemaal de kriebels van deze dieren, maar als ze veilig achter glas zitten valt dat allemaal wel mee ;). Je ziet de trend terug op kussens, in lijstjes, op posters of in een stolp. De insecten geven een speelse, vrolijke, maar tegelijkertijd ook een luxe uitstraling. Ze komen voor in hele vrolijke en felle kleuren, maar uiteraard ook in wat neutralere kleuren. Zo is er voor elk soort interieur een perfect passend insect ter decoratie.

vlinder-in-stolp Bron: Bethany Nauert

Zie ook:
-Interieurtrend voor 2019: spice it up
-In 2019 kunnen wij niet meer om deze interieurtrends heen
-Deze 3 veranderingen gaan we veel zien in keukens
-Trend we love: Miami vibes

Accessoires

Zo geniet je optimaal van je geurkaars

geschreven door Gaby
Zo geniet je optimaal van je geurkaars

Geurkaarsen zijn in veel huizen een echte favoriet, zeker in het najaar. Binnen een handomdraai heb je de gezelligheid in huis gehaald én ruikt het ook nog eens heerlijk binnen. Een kaars aansteken is eigenlijk simpel, maar wist je dat er een aantal dingen zijn die je kunt doen waardoor je nog la...

meer...