Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Trend: hippe opbergmogelijkheden

geschreven door demi4

Trend: hippe opbergmogelijkheden

Op de redactie van HomeDeco zijn we continue opzoek naar de laatste trends voor in het interieur. Nu is mij opgevallen dat we items gebruiken waarin we spullen in opbergen nu steeds meer gebruiken als decoratie in het interieur. Voorheen werden opbergboxen en opbergblikken zo ver mogelijk weggestopt in een kast zodat het uit het zicht bleef. Tegenwoordig shoppen we manden, kisten en blikken alsof ons leven ervan afhangt ;)! In dit artikel laat ik je zien hoe je deze opbergmogelijkheden het beste kan stylen in je interieur!

opbergen opbergruimte grijs
Bron: Dok 2

Blikken

Deze kleinere opbergblikken zagen we voorheen alleen in keukenkastjes waar ze uit het zicht waren. Als je de juiste (hippe) blikken shopt, kan je ze ook gewoon gebruiken om je interieur wat sfeervoller te maken. Zoals op de foto, leuk voor in een industrieel, stoer interieur.

opbergen opbergruimte grijs
Bron: Dok 2

kist opbergkist bruin
Bron: jeannettevanluyck

Opbergkisten

De opbergkisten zijn ontzettend handig voor het opbergen van grote spullen waar je maar weinig naar omkijkt. Ook handig voor als je kinderen in huis hebt en speelgoed uit het zicht wil houden. Combineer opbergkisten in verschillende maten en creëer een speels effect!

opbergen opbergruimte grijs
Bron: Dok 2

opbergen manden mand
Bron: keeponstyling

Manden

Opbergmanden of wasmanden kunnen een toevoeging zijn in je interieur, als je kiest voor eentje die origineel is! Je kunt ze gebruiken voor de vuile was (duh!) of om je plaids in op te bergen.

Zie ook:
- De leukste items voor op een wandplank
- Dé tip voor kleine keukens of keukens met weinig opbergruimte!
- Budget styling tips voor een nieuwe look in huis