Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Badkamer

Unieke wasbakken om je badkamer een nieuwe look te geven

geschreven door Iboya
Unieke wasbakken om je badkamer een nieuwe look te geven

Ben je de badkamer zat maar wil je niet de hele badkamer verbouwen? Dan is een nieuwe wasbak een goed idee. Er zijn veel bijzondere wasbakken die de hele badkamer een andere look geven. Dit is een snelle manier om je badkamer er weer mooi en nieuw uit te laten zien. Ik laat je wat trendy wasbakken zien ter inspiratie. Kijk mee!

Steen

Stenen wasbakken geven de badkamer een stoere look. Het leuke aan de stenen wasbak is dat het niet perfect rond of vierkant is. Dit zorgt voor een nog natuurlijkere uitstraling en maakt de badkamer meteen bijzonder. Het is mooi om een kraan te nemen die bij de wastafel past. Neem bijvoorbeeld een ingebouwde wandkraan zoals op de foto. Dit ziet er erg luxe uit.

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: freshouz

Gekleurde wasbak

Een gekleurde wasbak is leuk als eye-catcher in de badkamer. De rest van de badkamer kan je dan gewoon rustig houden. Een gekleurde wasbak fleurt de hele badkamer op. Het ziet er namelijk vrolijk en fris uit. Het is leuk om de kleur van de wasbak terug te laten komen in andere spullen in de badkamer. Neem bijvoorbeeld handdoeken in dezelfde kleur, zo maak je het geheel helemaal af.

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: diydecorideas

Twee wasbakken

Om je badkamer op te pimpen kun je ook twee wasbakken nemen in plaats van één. Dit ziet er erg stijlvol uit en daarnaast is het ook nog handig. Zo kan je met meerdere personen tegelijk in de badkamer. Handig voor een groot gezin maar ook heel lekker als je met zijn tweeën bent. Zo heeft ieder zijn eigen wasbak ;).

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: manlikemarvinsparks

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: londonbasincompany

Hout

Ook een houten wasbak zorgt ervoor dat de badkamer meteen een andere look krijgt. Door een houten wasbak te nemen krijgt de badkamer een natuurlijke uitstraling. Leuk om dan ook wat planten in de badkamer te zetten, om helemaal een natuurlijk geheel te krijgen.

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: cuded

Print

Wasbakken met printjes zie je niet zo vaak. Daarom is het extra tof als je dat wel hebt. Het geeft een originele twist aan je badkamer. Kijk in wat voor stijl je badkamer nu is en kies daar een bijpassende print bij. Je hebt ook wasbakken die aan de binnenkant een print hebben en aan de buiten gewoon één kleur zijn. Dit is een goede optie als je een wasbak met print te druk vindt.

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: londonbasincompany

Bron hoofdfoto: londonbasincompany

Zie ook:
- Dit is waarom je nu nog stalen deuren in huis wilt
- Dit waren de populairste items in de 10's
- Zo maak je in je tuin een gezellige winterse zithoek

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...