Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Op vakantie in eigen huis: Frankrijk

geschreven door Iris
Op vakantie in eigen huis: Frankrijk

Tegenwoordig brengen we veel tijd door in onze eigen woonkamer en op de eigen gecreëerde thuiswerkplekken. Door het coronavirus zijn we nu al een tijdje aan huis gekluisterd en dat kan ervoor zorgen dat we ons interieur een beetje zat worden. Nu we niet kunnen reizen, geven wij je de kans om je favoriete land gewoon ín huis te halen. Geef je interieur een touch up. Als je van Franse stokbroden, wijn en van een romantische en luxe uitstraling houdt, zou ik zeggen: ‘oui, oui, Paris.' Waan je thuis in de sferen van Frankrijk.

Zachte-tinten-en-ronde-vormenBron: mariscasa via HomeDeco Binnenkijken

Durf en maak het Frans

Het formaat en de vorm van je woonkamer maken niks uit, ieder huis leent zich voor de Franse sfeer. Je kunt het Franse zonnetje op allerlei verschillende manieren in je interieur laten schijnen. Pak uit met velours gordijnen, ronde salontafels en je kunt geen kussens genoeg hebben! Gouden accenten zorgen voor de luxueuze uitstraling die het Franse interieur zijn charme geeft. Een grote bos bloemen haalt het zonnige Frankrijk in huis, net als behang met bloemenprint.

Frans-interieurBron: tapetshow via HomeDeco Binnenkijken

Gekrulde poten en zachte tinten

Het Franse interieur is ontstaan op het platteland. De interieurs van de boerderijen op het platteland werden steeds stijlvoller. In de 19e eeuw dachten de Fransen: 'We gooien het roer om en creëren een interieur dat een afspiegeling is van het woon- en werkleven in de akkers.' Veel Franse interieurs hebben daarom vaak contrast tussen vintage en luxe. Breng het Franse zonnetje, de rust van de ruimte en een zacht kleurenpalet aan in huis. Het is anders dan een minimalistische inrichting, je mag best uitpakken met de accessoires en je meubels. Vintage, gekrulde poten en verschillende beeldjes mogen ook zeker niet ontbreken in jouw Franse inrichting.

Vintage-meubels-in-een-zacht-kleurenpaletBron: huizemus via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- In 5 stappen naar een Frans landelijk interieur
- Shoppen: stijlvolle bureauaccessoires voor je thuiswerkplek
- Dit zijn ideale bureaulampen voor het thuiswerken tijdens deze donkere dagen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...