Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Vakantieheimwee: haal de vakantievibes terug in huis

geschreven door Marie-Louise
Vakantieheimwee: haal de vakantievibes terug in huis

Dikke kans dat ook jouw vakantie er vanaf morgen op zit. Terug naar het gewone leven met de berg (vakantie)was die zich opstapelt, kantoor- of schooldagen, kids die naar de sportclubs gaan en tussendoor moet je ook nog bedenken wat je 's avonds op tafel tovert. Een beetje vakantieheimwee is dus helemaal niet gek. Tijd om dat aan te pakken met onze remedie: haal de vakantievibes terug in huis met onze tips!

witte basis vakantiegevoel interieurBron: groen_stekje via HomeDeco Binnenkijken

Louvreluiken à la France

Louvreluiken in je interieur geven je huis die warme, doorleefde en persoonlijke touch waar we ons allemaal bij thuis voelen, maar waarmee we ons toch ook een beetje in Frankrijk wanen. Louvreluiken kun je als deur gebruiken, maar zijn ook heel mooi bruikbaar als kastdeuren.

louvredeuren louvreluiken Frankrijk interieurBron: woongelofelijk via HomeDeco Binnenkijken

Tropische planten

Kleine moeite, groot gebaar. Door het neerzetten van tropische planten heb je instant de tropische vibe terug in je dagelijks leven. Zet bijvoorbeeld een grote bananenplant in een terra-pot en je waant je in Mediterrane sferen. Daarbij heeft het ook nog eens een luchtzuiverende werking!

tropische planten badkamer vakantiegevoelBron: boeijen via HomeDeco Binnenkijken

Bohemien sfeertje

Met natuurlijke materialen zoals riet, webbing, bamboe en rotan creëer je binnen een mum van tijd een bohemien sfeertje. Rotan, een liaansoort afkomstig uit de subtropen, is een van de grootste interieurtrends van dit moment en is terug te vinden in bijvoorbeeld spiegels, stoelen, lampen en matcht perfect met een zonnig, zomers interieur!

brotan riet meubelen tuin overkappingBron: interieur_huisjekant via HomeDeco Binnenkijken

Hangmat- of stoel om in weg te dromen

Het échte vakantiegevoel krijg je wanneer je in een hangmat op je terras, strand of balkon lekker aan het wegdromen bent, toch? Hang daarom een stevige hangmat- of stoel aan je plafond en voilà: daar is die laid-back vakantievibe weer!

hangmat vakantiegevoel vibes interieurBron: renovatingwillie via HomeDeco Binnenkijken

Zorg voor een witte basis met een sprankeltje kleur

Als je aan je vakantie terugdenkt, dan denk je vast aan lange dagen waar geen eind aan leek te komen - op een positieve manier dan ;). Houd dit gevoel vast en geniet net zo lang van die lange dagen door zoveel mogelijk licht naar binnen te laten komen! Dit doe je door te kiezen een witte basis, een kleur die zoveel mogelijk licht weerkaatst. Vergeet echter niet een sprankeltje kleur toe te voegen, dit gaat namelijk hand in hand met het zomerse sfeertje! Je kan dit doen door hier en daar een kleurrijke accessoire te plaatsen, of voor een eyecatcher van een muur met een knalkleur te gaan.

witte basis vakantiegevoel interieurBron: huizejolie via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Hebben: een ligbed of ligstoel in je tuin
- Met deze tips voorkom je inbraak als je op vakantie bent
- Met dit kleurenpalet waan jij je in Toscane

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...