Van knus winterinterieur naar fris lente-interieur

geschreven door demi4

Van knus winterinterieur naar fris lente-interieur

De lente is al een tijdje begonnen en het zonnetje begint wat vaker door te komen. Dat betekent dat het interieur ook toe is aan verandering. De warmere vloerkleden worden ingeruild voor de luchtige vloerkleden, net als de dikke plaids plaatsmaken voor de lichte plaids. Naast de basics, hebben wij voor jullie nog een paar handige tips op een rijtje gezet, zodat jouw interieur ready is voor zonnige dagen!


Bron: More Than Living

1. Opruimen en groeperen

De grote schoonmaak kan beginnen! Zorg dat alles en dan echt álles schoon is, onder elke meubel, in elk hoekje. Daarna kun je eventueel de meubels en decoraties gaan hergroeperen.

2. Weg met de waxinelichtjes, maak plaats voor planten!

De waxinelichtjes geven veel sfeer in de winter, maar kunnen nu officieel plaatsmaken voor de cactussen, bloemen en aloë vera planten. Zorg natuurlijk wel voor de leuke potten.

3. Kleur!

Bij de lente hoort meer kleur! Voeg wat meer kleur toe in je interieur door vervangbare accessoires toe te voegen. Kleurrijke kussens, plaids, bloempotten hoeven geen grote uitgaven te zijn en geven jouw interieur wat meer kleur.

4.Licht moet naar binnen!

Nu er meer daglicht is, wil je er zoveel mogelijk van kunnen zien. Weg dus met die dikke gordijnen en zeg hallo tegen de transparante gordijnen!

     
Follow us:
   
BlogSociety