Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Woonkamer

Verschillende manieren om je dressoir te decoreren

geschreven door Maartje
Verschillende manieren om je dressoir te decoreren

Een dressoir is de ideale plek om te decoreren. Hier kun je allerlei verschillende accessoires kwijt, bijvoorbeeld mooie waxinelichthouders, lijsten met prints en ornamenten. Je kunt op verschillende manieren decoreren en natuurlijk ook naar je eigen stijl.

dressoirBron: cox and cox

Met een spiegel
Een spiegel kan ervoor zorgen dat er optisch meer licht in de ruimte komt en het ruimtelijker oogt. Een mooie plek om een spiegel neer te zetten als je hem niet op wilt hangen is op een dressoir. Hiernaast kun je andere lijsten neerzetten met prints van verschillende groottes. Of hou het juist rustig door alleen de grote spiegel met een lamp en eventueel wat andere kleine accessoires.

Veel lijsten
Om veel lijsten aan de muur te hangen, ook wel als een gallery wall is helemaal hip. Maar er is nog een trend gaande. Hang deze lijsten niet aan de muur maar zet ze naast elkaar op een dressoir. Kies vooral verschillende formaten en zet ze door elkaar heen. Kies de kleuren van de posters die mooi bij elkaar passen, zo oogt het geheel toch rustig. Al snel krijg je met deze lijsten een leuk en speels effect. Decoreer hier nog verder omheen met wat kleine accessoires en jouw dressoir is helemaal af.

dressoirBron: fashiioncarpet

Rustig
Less is more. Decoreren met weinig is ook erg stijlvol. Hou het bij een tafellamp, wat waxinelichthouders en eventueel een andere woonaccessoires. Dit kan bijvoorbeeld een koffietafelboek zijn, fotolijsten, bloemen of een plant. Zet het in groepjes neer en niet te rommelig door elkaar. Hierdoor is het opgeruimd en hou je het rustig.

Planten
We hebben tegenwoordig niet genoeg planten in huis. Kamerplanten zijn een echte trend. Een dressoir is de perfecte plek om kamerplanten in leuke potten neer te zetten. Zet wat verschillende planten van verschillende groottes door elkaar heen. Groen in huis is goed voor je en het staat ook nog eens leuk.

dressoirBron: thehomestoriesnl via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- De leukste versiering voor een feestje
- Deze planten zijn écht roze (en wil je nu hebben)!
- 7 tips om je kamerplanten optimaal te verzorgen

 
 
Planten

Dit zijn de kamerplanten die in de zon kunnen staan

geschreven door Maartje
Dit zijn de kamerplanten die in de zon kunnen staan

Iedere plant heeft andere verzorging nodig. De ene moet je meer water geven dan de andere. En sommige planten houden er wel van om lekker in het zonnetje gezet te worden, maar lang niet allemaal. Wanneer je een plant in de zon zet die er niet zo goed tegen kan, zul je dit vrij snel zien. De randj...

meer...