Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Planten

Deze planten zijn écht roze (en wil je nu hebben)!

Deze planten zijn écht roze (en wil je nu hebben)!

Planten, onmisbaar in elk interieur! Kamerplanten worden steeds populairder en daarom zoeken we steeds naar nieuwe varianten van een plant. Denk bijvoorbeeld aan de trend Kokodama, de weckpot, de hangplant of hydroponie.

Dit keer zet ik de planten die helemaal roze zijn (ja echt waar!) in het zonnetje. Daarnaast kan je de plant natuurlijk meteen shoppen, maar let wel op: een plant blijft een natuurproduct, dus kán afwijken van de afbeelding.

roze plant Fittonia
Bron: The Apple of my DIY

De Fittonia

Deze plant houdt ervan om constant in een vochtige omgeving te leven. Daarom is de weckpot hiervoor ideaal. Zo hoef je er ook nog eens nooit meer naar om te kijken, handig!

roze plant ficus

De Ficus Belize of de rubberplant

De ficus mag op een half-lichte plek staan. Zet hem niet direct in de zon tijdens de hete zomermaanden. Wanneer je eenmaal een plekje hebt gevonden is het raadzaam om de plant daarna niet meer te verplaatsen. Een variant van de Ficus Belize is de rubberplant. Die lijkt erop, maar is wat minder roze!

Ficus Belize (Rubberplant) - 25cm
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Ficus Audrey (Rubberplant) - 25cm
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend

roze plant stippenplant
Bron: Upgradesign

De Stippenplant

De Stippenplant heeft aan de achterkant van de bladeren een rood-roze gloed, die prachtig kleurt bij de grappige stippen. De stippenplant, ook wel de Begonia maculata genoemd, hoeft maar één keer in de week water. Plaats de plant op een lichte plek, maar niet in de volle zon!

roze plant calathea

De Calathea

De Calathea is een plant die soms heel roze kan uitvallen, soms kunnen de bladeren zelfs paars kleuren! Daarnaast houdt hij van schaduw en heeft de plant redelijk veel water nodig (ongeveer twee keer per week).

Zie ook:
- Zo verzorg je een orchidee
- Deze 5 plantensoorten houden je huis koel
- Zo combineer je een roze fauteuil in je interieur

 
 
Cadeautjes

30x de leukste cadeautjes voor de interieurliefhebber

geschreven door Rosa
30x de leukste cadeautjes voor de interieurliefhebber

Geven is vaak nog leuker dan krijgen. Dus, ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor je moeder, zus, vriend(in) of schoonfamilie? En is diegene toevallig een interieurliefhebber? Dan hebben wij de 30 leukste cadeautjes voor je op een rijtje gezet! Dat scheelt weer een hoop zoekwerk. Meer cadeau-...

meer...