Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10

Wereld Recycling Dag: met deze producten draag ook jij een steentje bij

geschreven door Marie-Louise
Wereld Recycling Dag: met deze producten draag ook jij een steentje bij

Wat doe jij met de spullen die je niet meer gebruikt? Gaan deze linea recta de vuilnisbak in, of blaas jij ze een nieuw leven in? En scheid jij je afval? 18 maart is het extra belangrijk om hier even bij stil te staan, want dan is het namelijk de Wereld Recycling Dag.

Deze dag is een initiatief van het International Recycling Bureau en heeft als doel de perceptie over afval te veranderen. Door promotie van recycling, de ondersteuning van handel in recyclebare materialen en het stimuleren van de industrie om gerecycled materiaal te gebruiken, moet recycling volgens hen een zaak van de gemeenschap worden.

Wij bij HomeDeco doen hier uiteraard graag aan mee. Wist jij bijvoorbeeld dat wij veel partners hebben die producten bieden die uit recyclede of upcyclede materialen bestaan of zelf recyclebaar zijn? Wij hebben de leukste producten voor je op een rijtje gezet. Hiermee draag ook jij automatisch een steentje bij aan een beter milieu. Zo makkelijk kan het zijn!

Zie ook:
- Sustainable brand we love: Rebottled
- Trend 2021: Recycled gekleurd glas
- Sustainable brand we love: Fabryk Design

 

Jouw favoriet niet gevonden? Bekijk meer:

 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...