Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Koken & Tafelen

Wijnen, wijnen, wijnen

geschreven door Iboya
Wijnen, wijnen, wijnen

"Wijnen, wijnen, wijnen" wie kent de uitspraak onderhand niet van het tv programma Chateau Meiland. Nu hebben wij (helaas) geen chateau om in te wijnen maar dit kunnen wij natuurlijk net zo sfeervol in ons eigen huis! Ik laat je zien wat je nodig hebt voor het 'wijnen'. Kijk mee...

Borrelplank

De hapjes zijn natuurlijk niet te missen bij een borrel. Daarom heb je een borrelplank nodig! De borrelplank kun je helemaal vol leggen met lekkere hapjes. Een houten borrelplank zorgt voor een mooie en sfeervolle tafel.

BorrelplankBron: hitherandthither

borrelplank en wijnBron: williams-sonoma

Glazen

Zonder glazen kun je natuurlijk geen wijn drinken. Neem mooie grote wijnglazen of juist glazen die iets unieks hebben. Met deze glazen drink je wijn in stijl en dat is precies wat we willen!
("wat goeeeed!")

beschrijving wat er op de foto te zien isBron: Louis Hansel via Unsplash

beschrijving wat er op de foto te zien isBron: Scott Warman via Unsplash

Wijnrekken

Als je vaak een gezellig wijntje drinkt is het handig om een voorraadje in huis te hebben. De flessen kan je dan mooi opbergen in wijnrekken. Je hebt heel veel wijnrekken die ook erg leuk in je interieur staan.

beschrijving wat er op de foto te zien isBron: Homedeco

Wijnrek keuken
Bron: plushemisphere

Servies

Een borrel wordt nog gezelliger als alles er mooi uitziet. Zo maken mooie schaaltjes en bordjes de borrel helemaal af. In de schaaltjes kan je weer lekkere hapjes doen zoals olijven en broodjes.

beschrijving wat er op de foto te zien isBron: runwaychef

beschrijving wat er op de foto te zien isBron: directoalpaladar

Wijnkoeler

Wijnkoelers zijn super handig en het is daarnaast ook nog een leuke toevoeging bij de tafel vol hapjes en drankjes. Gooi wat ijs in de koelers en zet je flessen wijn erin. Zo is er voor iedereen een lekker koud wijntje!

beschrijving wat er op de foto te zien is
Bron: camillestyles

Gezellige zitplek

Eén van de belangrijkste dingen als je gezellig gaat borrelen is natuurlijk dat je er lekker bij kan zitten of staan. Zoals een knusse zithoek buiten bijvoorbeeld. Zorg voor lekkere stoelen of banken. Leg een paar plaids en kussens neer. Dat is zeker handig voor buiten maar voor binnen is dat ook erg gezellig. Precies weten hoe je buiten een gezellige winterse zithoek maakt? dat is te lezen in deze blog.

zitplekjesBron: studio zinnig

zitplekjesBron: inspirelle

Zie ook:
- Dit zijn de slaapkamertrends voor het komende decennium
- Zo kan jij jouw schouw stylen
- 9 redenen waarom je meer planten moet aanschaffen

 
 
Koken & Tafelen

Inspiratie: kruidenrek in de keuken

geschreven door Iboya
Inspiratie: kruidenrek in de keuken

De kruidenpotjes mogen best gezien worden in de keuken. Haal ze uit de lades en kastjes vandaan en stop ze in een kruidenrek! Hartstikke handig en het staat ook nog eens ontzettend leuk. Wandrek Houd je niet van een vol aanrecht? Maar wil je toch je kruidenpotjes bij de hand...

meer...