Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Trends

Dit zijn de slaapkamertrends voor het komende decennium

geschreven door Rosa
Dit zijn de slaapkamertrends voor het komende decennium

In huis zijn er weinig ruimtes zo veelzijdig als de slaapkamer. We komen hier namelijk helemaal tot rust. Even weg van de buitenwereld. Hoewel we proberen om het níet te doen, worden hier ook een hoop series gekeken. Hoewel iedere ruimte in huis natuurlijk helemaal naar jouw smaak moet zijn, is dat bij de slaapkamer dus extra belangrijk! Ik geef je de grootste slaapkamertrends voor het aankomende decennium. Kijk mee!

Down to earth

De rust die de natuur uitstraalt wil je ook in de slaapkamer doorvoeren. Denk hierbij aan rustige aardetinten, natuurlijke materialen en lekker veel planten. Twijfel je over de kleurencombinaties? Denk dan eens aan hoe je deze in de natuur tegenkomt. Hier kun je bijna geen foutjes in maken! Tip: test wel altijd de kleuren bij jou thuis op de wand voordat je de hele wand schildert. Een kleur kan namelijk per ruimte anders ogen.

aardetinten slaapkamerBron: Born and Bred studio

aardetinten slaapkamerBron: A&C

Het luxe hotelgevoel

Uit ervaring weten we dat de slaapkamer vaak een beetje het achtergestelde kamertje is. Want jij bent vaak de enige die deze plek ziet en je geeft daarom meer aandacht aan de woonkamer en keuken. Zonde! Want, hoe fijn is het om thuis ook zo'n hotelgevoel te creëren? Denk hierbij aan luxe behangetjes, velvet plaids en een hoop sierkussens op het bed. Wil je echt groots uitpakken? Ga dan voor veel gouden accessoires.

hotelgevoel slaapkamerBron: A&C

hotelgevoel slaapkamerBron: Nordal

Monochrome kleurenpaletten

Een rustig kleurenpalet is altijd een goed idee. Maar, heb je al eens overwogen om een monochroom palet te kiezen? Denk aan zachtroze muren, roze dekbedovertrek en een houten vloer bijvoorbeeld. Dit kan natuurlijk met iedere willekeurige kleur. Wel raden wij aan om dit met een rustige tint te doen. Als je dit met een vrolijke kleur als knalgeel doet, bereik je al gauw het tegenovergestelde effect.

Monochrome slaapkamerBron: Shapeless studio

Monochrome slaapkamerBron: Pella Hedeby

Zie ook:
-Trend: glas in het interieur
-Trend: pampas pluimen in je interieur
-Inspiratie: trendy zitzakken in huis

 
 
DIY

DIY: geverfde terracotta plantenpot

geschreven door Gaby
DIY: geverfde terracotta plantenpot

Heb jij thuis terracotta plantenpotten waar je eigenlijk een beetje op uitgekeken bent, of wil je je creativiteit kwijt in een nieuw project? Dan is deze DIY-trend misschien iets voor jou! Het leuke aan deze DIY is dat je de materialen waarschijnlijk al in huis hebt, je een bestaand product in e...

meer...