Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Trend: glas in het interieur

geschreven door Iboya
Trend: glas in het interieur

Een leuke interieur trend is glas. Van glazen deuren tot aan kleine glazen accessoires, het is stuk voor stuk fantastisch. Er zijn maar weinig materialen die zo makkelijk te combineren zijn als glas. Glas past bij alle stijlen waardoor het mooi is in elk interieur. Dus ga jij je huis een make-over geven? Neem dan zeker glazen accessoires! Ik laat je wat toffe ideeën zien. Kijk mee!

Vitrinekast

De glazen vitrinekast is niet alleen handig maar ook erg mooi. Een groot voordeel van een glazen vitrinekast is dat je door de kast heen kan kijken waardoor de ruimte er groot uit blijft zien. Je kan daarom een vitrinekast ook goed gebruiken als scheidingswand. Daarnaast kun je in de glazen kast allemaal mooie spulletjes zetten. Bijvoorbeeld mooie boeken, beeldjes of andere glazen accessoires ; )

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: mcgeeandco

Glazen tafel

Als je niet houdt van een tafel die erg prominent in beeld is, kan je een glazen tafel nemen. Een glazen tafel geeft een chique maar grappig effect. Als eettafel erg leuk maar ook als bijzettafel. Je hoeft je geen zorgen te maken of de tafel bij de rest van het interieur past, want een glazen tafel staat overal goed bij! Super makkelijk dus. Je kan gewoon een normale glazen tafel nemen maar je hebt natuurlijk ook gekleurde glazen tafels. Hiermee moet je wel kijken of het bij je interieur past.

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: design-milk

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: vogue

Vazen

Glazen vazen zijn heel mooi in je interieur. Er zijn super veel vazen. Verschillende kleuren vazen maken de ruimte speels en vrolijk. Maar gewone vazen staan vaak erg chique. Je kunt een grote vaas nemen als eye-catcher of juist meerdere kleinere vazen in verschillende formaten. Tegenwoordig hoeven vazen niet meer perfect eruit te zien. Vazen met luchtbellen erin of die een beetje misvormd zijn, zijn hartstikke hip.

Gekleurde_vazen
Bron: lascositasdebeacheau

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: elle

Deuren

Glazen deuren zie je tegenwoordig erg veel voorbij komen. Ze zijn namelijk erg stijlvol. In ieder interieur staan glazen deuren mooi. Door glazen deuren oogt de ruimte groot en ruim. Het enige waar je op moet letten bij glazen deuren is dat je ze regelmatig schoonmaakt want je wil geen vette vingers op je mooie deuren.

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: planete-deco

Lampen

Glazen lampen zijn al een tijdje een echte trend. De glazen bollen bijvoorbeeld. Met glazen lampen kun je alle kanten op. Ze zijn leuk als hanglampen boven de eettafel, als bureaulamp of vloerlamp. Gekleurde glazen lampen geven een heel grappig en speels effect. Helemaal als je meerdere ophangt in verschillende kleuren. Dit is meteen een kunstwerk. Gewoon glas ziet er weer heel chique uit en smokey glas is heel stijlvol.

beschrijving wat er op de foto te zien is
Bron: nowwegotdeco

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: tala

Accessoires

Glazen accessoires zijn een leuke toevoeging aan je interieur. Ze zijn makkelijk en leuk met andere accessoires te combineren. Heb je een saai hoekje in huis, dan heb je een goede reden om wat grappige glazen accessoires toe te voegen aan je interieur. Combineer bijvoorbeeld met een leuke vaas en een boek zoals op de foto. Alles kan je combineren met glas dus zet wat leuke accessoires bij elkaar en het ziet er meteen heel stijlvol uit.

beschrijving wat er op de foto te zien is Bron: Homedeco

Bron hoofdfoto: one-thousandoaks

Zie ook:
-Trend: glas in het interieur
-Trend: pampas pluimen in je interieur
-Inspiratie: trendy zitzakken in huis

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...