Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Binnenkijken

Wist jij dit al over onze Binnenkijkers?

geschreven door Rosa
Wist jij dit al over onze Binnenkijkers?

Zeg nou zelf, het is toch heerlijk om bij anderen naar binnen te gluren om te zien hoe het er bij hun thuis uitziet? En met onze Binnenkijkers hoef je nu ook niet meer 'stiekem te gluren' want iedereen is trots op hun eigen interieur! Het 'Binnenkijken' zal ongetwijfeld al bekend zijn bij jullie, maar wat kun je er nou allemaal précies mee doen? Tijd om hier wat aandacht aan te schenken!

Wist je dit al over onze Binnenkijkers? Je kijkt altijd binnen bij échte interieurs. Hierdoor krijg je een veel realistischer beeld dan van bijvoorbeeld Pinterest. Ook zijn het allemaal Nederlandse en Belgische huizen, dit maakt het beeld nóg duidelijker.

binnenkijkenBron: mevrouwmonstera via HomeDeco Binnenkijken

Interactie

Wist je dat je anderen kunt volgen, foto's kunt liken en op de foto's kunt reageren? Je kunt iemand volgen door naar zijn of haar profiel te gaan en op de knop Volgen te klikken. Je kunt een foto liken door op het hartje te klikken en hier kun je ook een reactie achterlaten. Wel zo handig als je een vraag hebt, bijvoorbeeld waar die leuke lamp of bedsprei vandaan komt ;-)!

binnenkijkenBron: brittdor via HomeDeco Binnenkijken

Delen

Wist je dat je jouw eigen website of Instagramprofiel kunt delen? Hierdoor kunnen de fans van jouw interieur, je ook op Instagram volgen. Ook handig: wij kunnen daardoor jou ook taggen op Instagram als we jouw foto reposten!

binnenkijkenBron: interieur_huisjekant via HomeDeco Binnenkijken

Jouw foto op social media

Over reposten gesproken... Wij gaan dagelijks door de Binnenkijkers heen en reposten soms een foto op Instagram. Ook mogen we elke dag op zoek naar de nieuwste Binnenkijkers en gebruiken dan ook Binnenkijkers in de blogs.

binnenkijkenBron: interiorbydennis via HomeDeco Binnenkijken

Shop till you drop

Alle Binnenkijkers, oftewel alle foto's, zijn shoppable! Dit betekent dat je de items die op de Binnenkijkers staan direct kunt shoppen of een look-a-like hiervan. Binnenkijkers zijn dus geweldige inspiratiebronnen en hoe leuk is het om anderen te inspireren!

binnenkijkenBron: splitlevelhome via HomeDeco Binnenkijken

Snap & shop

De Snap & shop is een uitkomst. Onze software gaat namelijk aan de slag om alle woonitems van de foto's te vinden. Op deze manier hoef jij dus niet langer de webshop af te speuren. Ondanks dat een beetje struinen op de webshop natuurlijk heerlijk is, is fijn om meteen te vinden waar je naar op zoek bent.

binnenkijkenBron: binnen_bij_buitenhuis via HomeDeco Binnenkijken

Filterfunctie

Je kunt filteren op ruimte. Wil je bijvoorbeeld lekker veel inspiratie opdoen voor de slaapkamer? Dan klik je bovenaan op 'slaapkamer' en krijg je alle geüploade slaapkamerfoto's te zien.

Oh ja, wij hebben ook een super handige app voor iOS en Android: super handig om jouw foto's te uploaden en om alle inspiratie bij de hand te hebben ;-)!

binnenkijkenBron: maartjewonen via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- 9 redenen waarom je meer planten moet aanschaffen
- 4x wat je met een vloerkleed kunt doen
- Kunst in huis á la 2021

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...