Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Slaapkamer

Zien: bijzondere slaapkamer met hangplanten boven het bed

geschreven door Mara
Zien: bijzondere slaapkamer met hangplanten boven het bed

Bij ons op de redactie zien we dagelijks talloze interieurs voorbij komen. Het ene interieur wat meer basic en het andere interieur juist een stuk unieker. Onlangs kwam ik een interieur tegen dat ook net iets meer speciaal is en ik deel het graag met jullie!

Het interieur an sich is eigenlijk heel basic: veel wit en daarnaast een aantal aardse tinten zoals grijs en bruin/oudroze. Er komt vrij veel licht naar binnen en in combinatie met de witte muren zorgt dit voor een heel fris geheel. Wat het echter zo uniek maakt, zijn de hangplanten die boven het bed hangen. Dit geeft het een heel dromerige en romantische look. De groene kleur 'breekt' ook een beetje het vele wit en het geeft een levendige sfeer. Wij op de redactie vinden het heel tof! Al hebben we het maar niet over de vele blaadjes en/of spinnetjes die op je bed vallen... ;-)

De hangplanten zijn vastgemaakt aan een zwart rek. Zulke rekken kun je bij veel bouwmarkten kopen. Het rek zelf is vervolgens met kettingen aan het plafond bevestigd.

Kijk mee naar de foto's:


slaapkamer hangplanten

slaapkamer hangplanten

slaapkamer hangplanten

Foto's: Coco Lapine Design

Zie ook:
-8x interieurs met taupe kleurige muren
-Deze meubels gaan nooit uit de mode
-Zo maak je je tuin (of balkon) alvast voorjaarsproof!

 
 
Inspiratie

Met deze slimme trucs laat je het plafond hoger lijken

geschreven door Julia
Met deze slimme trucs laat je het plafond hoger lijken

De hoogte van het plafond kan per huis flink verschillen. Met een hoog plafond voelt een ruimte groter aan. Je hebt wat meer ruimte voor kasten en kunt hoge ramen laten plaatsen waardoor het lichter is. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een huis met een hoog plafond. Gelukkig zijn er een ...

meer...