Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Accessoires

Zo combineer je industriële salontafels met verschillende stijlen

geschreven door Julia
Zo combineer je industriële salontafels met verschillende stijlen

Industriële woonaccessoires zijn niet meer weg te denken uit de interieurwereld. Wil je graag industriële salontafels verwerken in je interieur, maar weet je niet hoe je ze kunt laten aansluiten bij jouw woonstijl? In deze blog vertel ik je hoe je ze kunt combineren met verschillende stijlen. Ik laat meteen wat inspiratiebeelden zien die je als voorbeeld kunt gebruiken!

industriële salontafelsBron: tessa2211 via HomeDeco Binnenkijken

Kleur

In principe kun je in elk interieur een industriële salontafel neerzetten. Wil je hem goed laten aansluiten bij de stijl van je interieur, dan is het slim om ten eerste te kijken naar de kleur van het onderstel van de salontafel. Industriële salontafels hebben vaak een onderstel dat wit, zwart, grijs, brons of goud is. Kies accessoires met dezelfde kleur als het onderstel om eenheid te creëren. Bij een zwart onderstel kun je bijvoorbeeld een zwarte vloerlamp, vaas of plantenpot neerzetten.

industriële salontafelsBron: homeofzodiac via HomeDeco Binnenkijken

Materialen

Naast kleur, kun je ook letten op de materialen van de salontafels. Industriële salontafels zijn vaak gemaakt van hout en/of metaal. Wanneer je deze materialen in andere meubels terug laat komen, zullen de salontafels beter bij je interieur aansluiten. Dit kan al heel subtiel door bijvoorbeeld een metalen fotolijst op te hangen of neer te zetten, zoals bij het interieur hieronder. Het metaal komt terug in de salontafel.

industriële salontafelsBron: interiornumber6 via HomeDeco Binnenkijken

Vloerkleed

Een andere manier om industriële salontafels aan te laten sluiten bij jouw interieurstijl, is door middel van een vloerkleed. Door een vloerkleed onder de salontafels te leggen in dezelfde stijl als jouw interieur, betrek je de salontafels wat meer bij de interieurstijl. Hieronder is bijvoorbeeld een bohemien vloerkleed onder de salontafels gelegd.

industriële salontafelsBron: huisjeindrenthe via HomeDeco Binnenkijken

industriële salontafelsBron: dutchhomelabel via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-5x verschillende items die je kunt gebruiken als salontafel
-Inspiratie: dit is waarom je voor een ronde salontafel moet kiezen
-18x salontafels voor een bohemien interieur

 
 
Trends

Trend: orchideeën in huis

geschreven door Maartje
Trend: orchideeën in huis

Orchideeën zijn weer helemaal terug van weggeweest. Het zijn kleurrijke en vrolijke planten, die je interieur helemaal kunnen opfleuren. Een trend die wij steeds meer op het internet voorbij zien komen, is de orchideeën jungle. Het is zonde dat de orchidee een ondergeschoven kindje is, de tropisc...

meer...