Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND 
  • Shop bij 200+ winkels en merken op één plek
Accessoires

Zo combineer je prints & posters bij elkaar

geschreven door Demi
Zo combineer je prints & posters bij elkaar

Heb jij thuis ook een saaie, lege muur waarbij je niet weet wat je er mee moet? Dan kan je kiezen voor verschillende wanddecoraties: wandkleden, wandrekken of planken. Óf je kiest voor een selectie van prints & posters bij elkaar. We zien dit op veel verschillende manieren terugkomen! In deze blog laat ik je zien hoe je de prints & posters met elkaar kan combineren, zodat jouw muur niet meer saai en leeg zal zijn!

prints posters combineren
Bron: home-decor-101

prints posters combineren
Bron: jeannettevanluyck

1. Klassiek zwart-wit

De meest voorkomende manier om prints & posters te combineren is door het gebruik van alleen maar zwart-wit. Logisch, want dit past in bijna ieder interieur en je kan er alsnog alle kanten mee op. Je kan bijvoorbeeld variëren met de lijsten, waardoor het niet te stijf wordt.

prints posters combineren
Bron: yoneticiatama

prints posters combineren
Bron: Turtle Leaf

prints posters combineren
Bron: evasdecor

2. Horizontaal statement

Je kan er ook voor kiezen om voor de nieuwste trend te gaan op het gebied van prints. Dat betekent dat je 2 á 3 posters naast elkaar ophangt die exact hetzelfde formaat zijn, maar ook in dezelfde stijl zijn. Zo creëer je een prachtig statement voor achter de bank of bijvoorbeeld boven je bed!

prints posters combineren
Bron: @susieqdesign

prints posters combineren
Bron: homeridian

3. Speel met kleur

Wees niet bang om kleur toe te passen in je interieur! Nu denk je aan kleur meteen aan allerlei verschillende kleurtjes, maar het kan ook subtiel. Bijvoorbeeld met verschillende pasteltinten of één bepaalde kleur die al terug komt in je interieur. Zorg er wel voor dat de kleuren in dezelfde tinten zijn een geheel te creëren, in plaats van een onregelmatig zooitje.

Zie ook:

- Zo geef je je keuken een upgrade zonder te veel geld uit te geven
- Deze dingen kun je beter niet doen bij het inrichten van de woonkamer
- Deze vorm zien we opeens overal in het interieur

 
 
Accessoires

28x Trendy wanddecoratie

geschreven door lynn_zweeris
28x Trendy wanddecoratie

Op de wand kun je hele verhalen vertellen met prints en posters. Vind je het gewoon leuk staan of word je elke dag weer gemotiveerd door de quotes? Op een wandplank worden alle snuisterijen uitgestald. Maak een mix van persoonlijke spullen en prints, zo blijft jouw wand uniek. Prints kun je elke...

meer...