Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Accessoires

Zo combineer je prints & posters bij elkaar

geschreven door Demi
Zo combineer je prints & posters bij elkaar

Heb jij thuis ook een saaie, lege muur waarbij je niet weet wat je er mee moet? Dan kan je kiezen voor verschillende wanddecoraties: wandkleden, wandrekken of planken. Óf je kiest voor een selectie van prints & posters bij elkaar. We zien dit op veel verschillende manieren terugkomen! In deze blog laat ik je zien hoe je de prints & posters met elkaar kan combineren, zodat jouw muur niet meer saai en leeg zal zijn!

prints posters combineren
Bron: home-decor-101

prints posters combineren
Bron: jeannettevanluyck

1. Klassiek zwart-wit

De meest voorkomende manier om prints & posters te combineren is door het gebruik van alleen maar zwart-wit. Logisch, want dit past in bijna ieder interieur en je kan er alsnog alle kanten mee op. Je kan bijvoorbeeld variëren met de lijsten, waardoor het niet te stijf wordt.

prints posters combineren
Bron: yoneticiatama

prints posters combineren
Bron: Turtle Leaf

prints posters combineren
Bron: evasdecor

2. Horizontaal statement

Je kan er ook voor kiezen om voor de nieuwste trend te gaan op het gebied van prints. Dat betekent dat je 2 á 3 posters naast elkaar ophangt die exact hetzelfde formaat zijn, maar ook in dezelfde stijl zijn. Zo creëer je een prachtig statement voor achter de bank of bijvoorbeeld boven je bed!

prints posters combineren
Bron: @susieqdesign

prints posters combineren
Bron: homeridian

3. Speel met kleur

Wees niet bang om kleur toe te passen in je interieur! Nu denk je aan kleur meteen aan allerlei verschillende kleurtjes, maar het kan ook subtiel. Bijvoorbeeld met verschillende pasteltinten of één bepaalde kleur die al terug komt in je interieur. Zorg er wel voor dat de kleuren in dezelfde tinten zijn een geheel te creëren, in plaats van een onregelmatig zooitje.

Zie ook:

- Zo geef je je keuken een upgrade zonder te veel geld uit te geven
- Deze dingen kun je beter niet doen bij het inrichten van de woonkamer
- Deze vorm zien we opeens overal in het interieur

 
 
Binnenkijken

Binnenkijken: huis op Bali met rotan meubels

geschreven door Julia
Binnenkijken: huis op Bali met rotan meubels

Tijdens het zoeken naar interieurinspiratie kom je soms echte pareltjes tegen. Vandaag kijken we binnen in zo'n pareltje: een prachtig huis op Bali. Het huis heeft spierwitte muren, grote raampartijen, een grijze betonvloer en als kers op de taart: een zwembad. De meeste meubels van dit huis slui...

meer...