Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Zo creëer je een chique hotelsfeer in jouw woonkamer

geschreven door Tess
Zo creëer je een chique hotelsfeer in jouw woonkamer

Je bent vast wel eens in een hotel geweest waarvan het interieur echt helemaal geweldig was. Chique, luxe en super trendy! Dit kan ook bij jou thuis! Het hoeft niet moeilijk te zijn om een chique woonkamer te creëren. Je moet alleen weten waar je op moet letten. We vertellen in deze blog hoe je thuis een hotel chique interieur creëert.

Ga voor rijke materialen

Materialen hebben een grote invloed op de sfeer in een ruimte. Om een chique sfeer te creëren in de woonkamer ga je voor 'rijke' materialen als marmer, velours of messing. Deze materialen geven de woonkamer gelijk een chique hotellook. Deze combineer je met zachte stoffen zoals velvet, bouclé of ribstof voor een vintage touche.

chique hotelsfeer thuisBron: Pakhuiswonen via HomeDeco Binnenkijken




 

Diepe en donkere kleuren

Als het gaat om kleur dan zie je vooral veel warme en donkere kleuren terugkomen in chique hotelinterieurs. Een donkere statement muur die de aandacht trekt is een heel goede optie! Denk aan kleuren als bordeauxrood, diepblauw en donkergroen. Chique en ook nog eens super trendy!

chique-hotelsfeer-thuisBron: Dailydoseofgoldie via HomeDeco Binnenkijken




 

Luxe lichtpuntjes

Ook verlichting is een belangrijke factor in een (chique) interieur. Dit mag dan ook best een beetje de aandacht trekken. Een lampenkap van velours of een toffe lampenvoet doet wonderen.

chique hotelsfeer thuisBron: Thehomestoriesnl via HomeDeco Binnenkijken




 

Accessoires die in het oog springen

Een chique woonkamer is natuurlijk geen chique woonkamer zonder mooie accessoires. In een chique hotelinterieur zie je meestal niet heel veel kleine items. Ga juist voor het grote gebaar en laat een paar items in het oog springen. Dit kan bijvoorbeeld een mooie vaas, een klok of luxe dienblad zijn.

chique hotelsfeer thuisBron: Jasperburg via HomeDeco Binnenkijken




 

Luxe gevoel op de slaapkamer

Pak in de slaapkamer uit met mysterieuze kleuren en rijke materialen. Als eyecatcher kun je een gordijn in een diepe kleur op de muur achter je bed bevestigen. Of verf het plafond mee voor een extra knus gevoel. Met een nachtkastje van donkerhout, zacht vloerkleed, en een extra dik dekbed slaap je elke nacht in je eigen 'hotel'.

slaapkamer-plafond-kleurBron: Irma_van_69 via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Shop the look: de chique badkamer van Ellis
- Met deze 4 tips creëer je het luxe hotelgevoel in je eigen slaapkamer
- Dit is de reden dat hotels (bijna) altijd wit beddengoed hebben

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...