Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Inspiratie

Zo creëer je een knus en winters interieur in Scandinavische stijl

geschreven door Demi
Zo creëer je een knus en winters interieur in Scandinavische stijl

Een interieur in Scandinavische stijl staat voor een cleane uitstraling, lichte kleuren en fijne materialen. Het draait om minimalisme, eenvoud en functionaliteit, maar dat kan soms kil overkomen... Vooral in de winter, wanneer je juist knusheid en gezelligheid in huis wil halen! Daarom leg ik je in deze blog uit hoe je toch nog warmte creëert in een huis met Scandinavische stijl, lees snel mee!

woonkamer scandinavisch speelhoekBron: Wonenbydjo

Richt een zithoekje in

Hoe schattig is dit speelhoekje voor de kindjes?! Een simpele manier om warmte te creëren is om een klein zithoekje in te richten met zachte items als plaids en sierkussens. De open haard et voilà! Je huisje is klaar voor winter 😉!

woonkamer scandinavisch knus winter

Speel met kleur!

Je ziet vaak weinig kleur in Scandinavische interieurs, maar in de winter is het juist een goed idee om te spelen met kleur! Kies bijvoorbeeld voor oudroze, okergeel of diepgroen. Shop een paar items met kleur en je interieur lijkt meteen een stukje knusser!

woonkamer scandinavisch knus winterBron: Bijdebrouwers

Geen kleur? Combineer verschillende materialen!

Houd je toch liever van rust in het interieur en voeg je het liefst helemaal geen kleur toe? Dan is het belangrijk dat je afwisselt in stofjes en materialen. Bijvoorbeeld een wandkleed van riet gecombineerd met een heerlijk wollen vloerkleed, net als dit prachtige interieur!

woonkamer scandinavisch knus winter

Kies de juiste decoratie

Bloemen, planten en kleedjes: allemaal manieren om warmte toe te voegen aan je Scandinavische interieur. Vooral vachten kunnen ervoor zorgen dat je look wat warmer en knusser oogt. Shop een paar kaarsen erbij en je bent helemaal klaar voor de winter!

woonkamer scandinavisch knus winter

De statement hanglamp

Zo'n heerlijke hanglamp van veren is onmisbaar deze winter in de Scandinavische interieurs. Heb je na het lezen van deze tips nog steeds niet gevonden wat je zocht? Neem dan een kijkje in de shop van Gewoonstijl, daar shop je de mooiste Scandinavische items!

Zie ook:
- Gespot bij de binnenkijkers: subtiele kerstdecoratie
- DIY: bohemien Kerst ornament
- 10x inspiratie voor een Scandinavische Kerstsfeer

 
 

Binnenkijken bij Mijnhuisje_

geschreven door Charlotte
Binnenkijken bij Mijnhuisje_

Deze keer kijken we binnen in het interieur van Amanda (bekend als Binnenkijkster Mijnhuisje_). Het interieur van Amanda straalt enorme rust en sfeer uit. Dit komt vooral door de neutrale kleuren die zijn gebruikt. De half geschilderde muur in de slaapkamer geeft de ruimte een speelse look, net ...

meer...