Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Zo creëer je een knusse woonkamer

geschreven door dimehouse
Zo creëer je een knusse woonkamer

Op dit moment is de herfst toch echt aangebroken. De blaadjes vliegen om ons heen en de regen komt met bakken uit de lucht. Als het lekkere weer buiten zo goed als voorbij is, wordt het tijd om zelf de warmte in huis te halen. Wat is er fijner dan avondjes cocoonen op de bank in een gezellige, warme woonkamer?! Gebruik de leuke tips & tricks van Dimehouse om de warmte van de herfst in huis te brengen. Zo zit jij er komende maanden lekker warm bij!

Breng warme herfstkleuren in het interieur

Herfstachtige, warme kleuren toevoegen in huis is heel gemakkelijk. Voor inspiratie hoef je alleen maar naar buiten te kijken. De kleuren van de bladeren en aardetinten zoals okergeel, roestbruin, donkeroranje en bordeaux rood geven een warm effect aan je interieur. De hele wand schilderen mag, maar is niet perse nodig. Met een paar woonaccessoires in deze warme kleuren maak je het thuis net zo gezellig.

eettafel-herfst-sferenBron: Dimehouse via HomeDeco Binnenkijken

"Bij Dimehouse kun jij wél voor een dubbeltje op de eerste rang zitten!"

De bank is het middelpunt

In het najaar zitten we wat meer binnen en kunnen we even opladen van een drukke zomerperiode. Dit doe je het beste door even toe te geven aan het niksen. Trek een warme pyjama aan, pak lekkere snacks en zet een leuke film aan. In een warme woonkamer is de bank het middelpunt. Hierop kunnen we ons even terugtrekken om te relaxen. De hoekbanken Gino & Fabienne zijn super comfortabel door het zachte velvet materiaal. De Ivy salontafel set geeft je genoeg ruimte om al je (nieuwe) woonaccessoires op te laten shinen.

gino-hoekbank-velvet-zwartBron: Dimehouse via HomeDeco Binnenkijken




 

hoekbank-beige-dimehouseBron: Dimehouse via HomeDeco Binnenkijken

Handige wandplanken

Om een geborgen gevoel te geven aan de woonkamer kan wanddecoratie niet ontbreken. Een wandrek is een echte eyecatcher aan de muur en biedt veel variatie. Op de industriële Loïs wandplank kun je oneindig variëren met leuke accessoires. Ronde vormen in de woonkamer doorbreken strakke lijnen en zorgen voor speelsheid en zachtheid. Het Sari wandrek is stoer maar brengt door haar ronde vorm veel warmte in je interieur.

wandrek-lois-industrieelBron: Dimehouse via HomeDeco Binnenkijken




 

rond-wandrek-dimehouse-industrieelBron: Dimehouse via HomeDeco Binnenkijken

Creëer een knusse herfsthoek

Naast de bank geeft een comfortabele fauteuil ook veel sfeer. Werk hier met zachte materialen, gooi bijvoorbeeld een wollige deken over de stoel en een gezellig sierkussen kan niet ontbreken. Om hier een knus hoekje van te maken kun je een roomdivider zoals een boekenkast gebruiken.

De Sparrow boekenkast is van stoer mangohout gemaakt, en biedt genoeg ruimte om je boeken, vazen en kaarsen in uit te stallen. Omdat de kast open is blijft het geheel luchtig maar krijg je wel een knus hoekje. Heb je wat spullen die je liever niet in het zicht zet? De Warren boekenkast biedt ruimte voor je mooiste accessoires en twee laadjes om al je troep achter te verstoppen.

boekenkast-legacy-roomdivider-dimehouseBron: Dimehouse via HomeDeco Binnenkijken




 

Een gezellige borrel met elkaar

Vul de borrelplank met lekkere hapjes, steek de kaarsjes aan en pak de wijn erbij. Het is tijd voor een ouderwetse borrelavond met vrienden of familie (in je eentje is het ook een heel goed idee 😉). Maar waar berg je alles mooi in op? In de Nero wijnkast kun je al jouw favoriete wijntjes showen en de borrelplank past er ook nog eens in. Voor extra gemak gebruik je de Taylor trolley. Deze trolley is flexibel door de wieltjes. Je kunt hem dus meenemen naar de bank, je drinken erop inschenken en na afloop alles weer netjes opbergen. Wijnen, wijnen, wijnen!

wijnkast-nero-dimehouseBron: Dimehouse via HomeDeco Binnenkijken

trolley-taylor-dimehouseBron: Dimehouse via HomeDeco Binnenkijken


Heb jij ook al zin om het warme najaar in huis te brengen? Doe inspiratie op in de gehele collectie of kom meer te weten over Dimehouse!

Zie ook:
- Brand we love: Dimehouse
- Dimehouse: een frisse look in een handomdraai
- Zo creëer je een geheel nieuwe look in huis met Dimehouse

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...