Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Brand we Love: Dimehouse

geschreven door Tess
Brand we Love: Dimehouse

"Door de meubels zelf te produceren kan de kwaliteit gewaarborgd worden en zijn de prijzen voor iedereen toegankelijk." Odette - Social media expert en gezicht van Dimehouse

Vandaag vertellen we je graag meer over Dimehouse, waar je een voordelig thuis shopt! Dimehouse is opgericht in 2018 en sindsdien uitgegroeid tot een inspirerend merk waar je je meubels shopt voor een fijne prijs.

sfeerfoto-dimehouse-tv-meubel-felixBron: Dimehouse

De industriële woonstijl is al jarenlang één van de populairste stijlen in Nederland. Dimehouse is dan ook begonnen met de focus op deze stoere stijl, maar hebben hun assortiment inmiddels uitgebreid met meerdere woonstijlen. Zo vind je ook moderne items bij het merk! "Bij Dimehouse houden we de trends goed in de gaten. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de zwarte salontafels en materialen als velvet."

sfeerfoto-dimehouse-boekenkast-millyBron: Dimehouse

Dimehouse produceert al hun meubels zelf, waardoor de kwaliteit altijd goed gewaarborgd kan worden en de prijs toegankelijk blijft. Naast lage prijzen en hoge kwaliteit vindt Dimehouse het belangrijk om te zorgen voor een zo snel mogelijke levering. Dit doen ze door de voorraad groot te houden. De meeste meubels worden al binnen één werkdag bezorgd!

dimehouse-odetteBron: Dimehouse

Na de oprichting is het merk flink gegroeid en is het team ook uitgebreid. Zo kwam ook Odette erbij! Odette werkt als social media expert en is hét gezicht van Dimehouse. Ze laat je graag meekijken achter de schermen of neemt je mee naar één van de showrooms om producten te laten zien. Odette is dus als allereerste op de hoogte van de nieuwste producten en kent het assortiment als geen ander. Wij waren dus wel benieuwd naar haar favoriete producten. Je shopt ze hieronder!

Hoekbank Gino zwart
Trendy, lekker zacht en comfortabel. Volgens Odette is de hoekbank Gino een echte must-have! De bank past niet alleen in een industrieel interieur, maar vrijwel bij elke woonstijl. Alle zitkussens worden meegeleverd en blijven goed op hun plek zitten door middel van klittenband.

Eetkamerstoel Kuba groen
"Stoelen met stoere gepoedercoate zwarte frames in combinatie met kunstleer zijn super trendy!" vertelt Odette. De Kuba stoel geeft de eethoek gelijk een industriële touch. De eetkamerstoel is leverbaar in heel veel stijlvolle kleuren, maar de groene variant blijft toch echt de favoriet van Odette.

Kast Sparrow
Een echte eyecatcher, volgens Odette, is de Sparrow vakkenkast: "iedereen zou zo'n kast in huis moeten hebben". De kast heeft maar liefst 7 leggers van mangohout waar je jouw favoriete accessoires of boeken kwijt kunt. De combinatie van mangohout en het stalen frame is super stoer!

Ook enthousiast over dit merk? Bekijk hier de gehele collectie!

Zie ook:
- Brand we love: Estendia
- Brand we love: Byart Crystals
- Brand we love: Henzo

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...