Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Brand we love: Henzo

geschreven door Marie-Louise
Brand we love: Henzo
"Vaak doen onze producten al jarenlang trouwe dienst om jouw meest dierbare herinneringen te bewaren. Daar zijn we bijzonder trots op." Alain Janssen - Commercieel Manager Henzo

Henzo is hét toonaangevende merk op het gebied van kwalitatieve fotoalbums, fotolijsten en accessoires en is daarmee een begrip op het gebied van fotoproducten in Nederland en ver daarbuiten. In deze blog lees je hoe het Nederlandse merk zover is gekomen, wat de favoriete producten van Commercieel Manager Alain Janssen zijn én meer!

commercieel manager HenzoAlain Janssen - Commercieel Manager Henzo

Henzo's roots liggen in het Limburgse Roermond. In 1956 is Henzo opgericht en begonnen met het produceren van hoogwaardige fotoalbums. Door de toenemende populariteit van fotografie bij consumenten is het bedrijf in de loop der jaren fors gegroeid en het assortiment is dan ook behoorlijk uitgebreid. Inmiddels bestaat het grootste deel van het assortiment uit kwalitatief hoogwaardige fotolijsten en accessoires.

sfeerbeeld henzo fotolijst zwart rotan interieurBron: Henzo

De productie daarvan vindt tegenwoordig onder andere plaats in Oost-Europa en Azië. Het design en de productontwikkeling zijn daarentegen gewoon in het vertrouwde Limburg gebleven. Met meer dan 50 miljoen producten wereldwijd verkocht is de kans groot dat ook jij - zonder dat je het weet - al een product van Henzo in huis hebt staan. "Vaak doen onze producten dan al jarenlang trouwe dienst om jouw meest dierbare herinneringen te bewaren. Daar zijn we bijzonder trots op." aldus Alain.

gallery wall henzo interieur wit bankBron: Henzo

Wij vroegen Alain wat zijn favoriete producten van Henzo zijn. Je shopt ze hieronder!

Henzo Fotolijst Modern Donkerbruin
"De Modern in de maat 40 bij 40 centimeter is een kwalitatief hoogwaardige houten lijst. De subtiele houtnerf die in het zwarte frame terugkomt zorgt ervoor dat deze moderne, grote en vierkante lijst een warm karakter heeft en je afbeelding tot leven brengt. Deze lijst beschikt over zeer helder glas dat speciaal geslepen en gewassen is. Je opent het product door de clips aan de achterkant los te maken zodat de achterzijde verwijderd kan worden. De serie 'Modern' is in diverse andere kleuren en maten te verkrijgen, zodat je altijd een keuze kunt maken die bij je interieur past."

Henzo Fotolijst Holiday Gallery Zwart
"De Henzo Holiday Gallery is een gallerylijst waarmee je een mooie collage kunt maken van foto’s van de favoriete momenten uit je leven. In de lijst passen zes foto’s van 10 bij 15 centimeter. De foto’s zijn makkelijk te verwisselen en zodoende kun je regelmatig de gallery actualiseren. De afbeeldingen zijn zowel in portretformaat als in landschapsformaat te plaatsen. Deze fotolijst is in zijn geheel zowel horizontaal als verticaal op te hangen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor foto’s in de maat van 10 bij 15 centimeter."

Henzo Fotolijst Manhattan Zwart
"Onze favoriet voor een modern interieur is de serie 'Manhattan'. Je kunt ook gebruik maken van de passe-partout die standaard al aanwezig is. Daarmee kan de foto een formaat hebben van 30 bij 40 centimeter. De omranding van de fotolijst heeft een moderne, zwarte kleur en is gemaakt van degelijk aluminium. Deze fotolijst is na het plaatsen van de foto in portretformaat of landschapsformaat aan de muur op te hangen. Het glas is speciaal gewassen en geslepen voor extra helderheid."

Hebben we je interesse gewekt? Bekijk hier de gehele collectie.

Zie ook:
- Sustainable brand we love: Brabantia
- Brand we love: House of Merchant
- Sustainable brand we love: Van Morgen

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...