Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Brand we love: House of Merchant

geschreven door Marie-Louise
Brand we love: House of Merchant
“Wij geloven in de behoefte van onbreekbare, kristalheldere producten zonder concessies te doen op kwaliteit, design en veiligheid.” Rebecca Oude Weernink - Mede-eigenaresse House of Merchant

We kennen het allemaal wel: Je nieuwe parel van een vaas die je net op de kop hebt getikt wordt omgestoten door je spelende kroost, de wapperende gordijnen, de staart van je vriendelijke viervoeter - of gewoon door je eigen onhandigheid. Balen! Wat zou het toch fijn zijn als er vazen, glazen en ander glaswerk bestond dat niet stuk te slaan is... Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Niet voor House of Merchant! Vandaag maken we kennis met Rebecca, mede-eigenaresse van het decoratiemerk House of Merchant, dat onbreekbare woonaccessoires biedt. Hoe zij dit verwezenlijkt lees je hier!

House of Merchant onbreekbaarBron: House of Merchant

Rebecca is moeder van twee kinderen en is in 2019 samen met broer Michiel het trendy decoratiemerk House of Merchant begonnen. Beiden geloven in de behoefte van onbreekbare, kristalheldere producten zonder concessies te doen op kwaliteit, design en veiligheid. Met hun assortiment, welke bestaat uit zo'n 250 producten, bedienen ze niet alleen particulieren, maar ook de B2B-klant binnen de bloemisterij, DIY, woondecoratie, gastronomie en evenementen branche.

House of Merchant onbreekbaar glasBron: House of Merchant

Onbreekbare woonaccessoires, hoe werkt zoiets? Rebecca legt het ons graag uit. De onbreekbare, kristalheldere producten zijn gemaakt van polycarbonaat en zijn daardoor geschikt voor alledaagse dingen zoals drinkbekers, vazen, stolpen, etagères, klossen, karaffen, aquariums en zout- en peperstellen. Je zult begrijpen dat bij een gemiddeld huishouden waar geleefd wordt, dit erg in trek is en daarom is het assortiment nog steeds groeiende!

House of Merchant onbreekbaar glasBron: House of Merchant

Door Rebecca's en Michiels jarenlange ervaring in de woonbranche en bloemisterij weten zij erg goed wat klanten willen en aan welke voorwaarden het product moet voldoen. Daarom kenmerken de producten van House of Marchant zich op het gebied van veiligheid. Doordat ze gemaakt zijn van polycarbonaat, zijn ze 250 keer sterker ten opzichte van echt glas! Gelukkig doet dit niet af aan het trendy design van hun producten; polycarbonaat geeft namelijk dezelfde kristalhelderheid en hierdoor heeft het dus dezelfde onschadelijke uitstraling als echt glas.

House of Merchant onbreekbaar glasBron: House of Merchant

Wij vroegen Rebecca naar haar favoriete producten:

Drinkbekers
"Kinderen willen graag de glazen en bekers die wij ook gebruiken. Met de glazen van House of Merchant kan dat. Ze zijn praktisch onbreekbaar en daardoor uitermate geschikt om te leren drinken of ideaal voor een picknick. Het wordt goed gebruikt door onze kinderen en als een echte musthave beschouwd!"

Stolp
"Deze onbreekbare stolpen zijn een favoriet, omdat je hem op veel verschillende manieren kunt stylen. Van persoonlijke spulletjes en droogbloemen, tot aan een het presenteren van taartjes. Met een stolp heb je een ware eyecatcher in je interieur en hij is helemaal van deze tijd."

Vaas
"Verse bloemen maken me blij. Vooral als ze in eenvoudige vazen worden gerangschikt. De onbreekbare vazen passen in elk interieur en laten je vrolijk gekleurde bloemen nog mooier opvallen."

Zie ook:
- Sustainable brand we love: Brabantia
- Sustainable brand we love: Household Hardware
- Sustainable brand we love: Van Morgen

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...