Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Brand we love: Byart Crystals

geschreven door Marie-Louise
Brand we love: Byart Crystals
"Het familiebedrijf brengt ons pure blijdschap." Andrea Onofri - Mede-oprichtster Byart Crystals

Vandaag leren we het merk Byart Crystals wat beter kennen. Byart Crystals biedt de mooiste handgemaakte kristallen en edelstenen, welke zijn oorsprong vinden in Brazilië. Nieuwsgierig naar het verhaal van mede-oprichtster Andrea Onofri? Lees dan snel verder!

kraam kristallen edelstenen byart crystalsBron: Byart Crystals

Byart Crystals biedt kristallen en stenen voor mensen en hun interieur. De collectie is gebaseerd op een combinatie van schoonheid, energie en een positief effect en is geschikt voor iedereen. Van minimalistisch design tot unieke, onbewerkte en trendy stenen.

kristal edelsteen kaarsBron: Byart Crystals

Byart Crystals is opgericht in Belo Horizonte, een miljoenenstad omringd door bergen in Brazilië. Het familiebedrijf van Braziliaanse bodem wordt gerund door Andrea Onofri en haar vader Fabio, waarbij Andrea zich richt op de Europese markt en haar vader de Braziliaanse en Amerikaanse. Samen delen zij de missie om schoonheid en goede energie naar hun klanten te brengen in de vorm van exclusieve producten. Daarnaast vindt het duo het belangrijk dat iedereen met wie zij werken met liefde, respect en goede energie wordt behandeld.

edelstenen kristallen oppakken hand byart crystalsBron: Byart Crystals

De verhaal over de oprichting van het familiebedrijf gaat terug naar 1995. Andrea's vader werkte op een plek waar kristallen en edelstenen gemijnd en verkocht werden en ging met 45-jarige leeftijd vervroegd met pensioen. Doordat hij zelf constant omringd werd door kristallen, raakte hij geïnspireerd om zelf te beginnen met zijn eigen kristallen bedrijf. Zijn enthousiasme is met succes overgebracht op Andrea en zo is Byart Crystals geboren.

vrouw omringd door kristallen edelstenenBron: Byart Crystals

De kristallen en edelstenen zijn niet alleen prachtig om bij je te dragen, maar ook het neerleggen van een kristal in je interieur is een opkomende trend aan het worden. Wat ze zo bijzonder maakt volgens Andrea? "Kristallen werken in op energieën die vast in je lichaam of aura zitten. Ze bezitten een specifieke frequentie en kunnen deze blokkades 'oplossen'. Hoe dichter je de steen bij je lichaam draagt, hoe meer effect hij heeft."

vrouw draagt kristalsieraadBron: Byart Crystals

Uiteraard is Andrea zelf ook in het bezit van een mooie collectie kristallen en edelstenen. Op de vraag welke drie haar favoriet zijn, kon ze dan ook lastig antwoord geven. Daarom licht zij toe welke maar liefst vier kristallen haar favoriet zijn! En je kunt ze direct shoppen ;).

kristallen edelstenen sieraad vrouwBron: Byart Crystals

Aquamarijn
"Aquamarijn is mijn favoriete edelsteen aller tijden. Ik heb altijd al een speciale connectie gevoeld met deze steen, eigenlijk al sinds mijn reis met kristallen is begonnen. Het is mijn geboortesteen en het representeert mijn zonneteken, namelijk de Waterman. Daarnaast staat het symbool voor moed, maar ook voor kalmte. Hij is zo sterk als de oceaan, maar draagt ook de rust met de golven met zich mee. Oceanen hebben voor mij altijd al aan thuis gevoeld, en de Aquamarijn herinnert mij daaraan. Zijn kleur herinnert mij bovendien aan vakantie."

Zwarte Toermalijn
"De Zwarte Toermalijn is ook een van mijn favoriete kristallen. Het staat voor bescherming en ik voel het ook echt wanneer ik hem bewust naast mij neerleg of met mij meedraag. Iedereen heeft ten minste één Zwarte Toermalijn nodig in zijn of haar woonkamer, vind ik. Voornamelijk in combinatie met de Bergkristal wordt het effect verdubbeld. Dit duo staat symbool voor Yin Yang, familie en complete reiniging."

Must Have Set
"De Must Have Set is ook mijn favoriete kristallenset. Het product bezit namelijk alles wat je nodig hebt. Met de Rozenkwarts, Citrien, Bergkristal, Amethist en Zwarte Toermalijn, heb je een breed scala aan kristallen die allemaal symbool staan voor iets."

Kristal Raster voor Rijkdom en Geld Set
"Tot slot is the Kristal Raster voor Rijkdom en Geld Set ook een van mijn favorieten. Ik heb altijd gehouden van crystal grids en met deze combinatie kun je al vrij snel een mooi ritueel uitvoeren om de voorspoed en rijkdom aan te trekken."

Ben je geïnteresseerd geraakt in Andrea's producten en haar unieke verhaal? Hier shop je de gehele collectie!

Zie ook:
- Sustainable brand we love: Brabantia
- Brand we love: Henzo
- Sustainable brand we love: Van Morgen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...