Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Zo creëer je je eigen (budget) home office!

geschreven door demi4

Zo creëer je je eigen (budget) home office!

Je kent het wel, je bent inspiratie aan het opdoen voor in je interieur en blijft maar mooie foto's bekijken. Waarvan je eigenlijk al weet dat je dat nooit thuis kunt creëren... Na uren scrollen geef je het op, al die items die je wilt hebben zijn te duur!

Daarom help ik je graag een handje! Ik heb mijn favoriete werkplekken om een rijtje gezet die in eerste instantie onbereikbaar lijken, maar heb speciaal voor jou (en ook een beetje voor mezelf) items erbij gezocht die budget-proof zijn!

werkplek budget bohemien
Bron: Styledbymarit

Deze foto lijkt wel uit een tijdschrift te komen, maar heb ik gewoon gevonden tussen onze Binnenkijkers! Prachtige home office in bohemien-stijl, love it!

werkplek budget hout
Bron: jesje89

Hoe leuk zijn deze muurplaten?! In verschillende maten en soorten te krijgen en dus helemaal niet duur, fijn! Kies jouw favoriet of kies voor eentje met een grappige tekst erop.

werkplek budget licht
Bron: quipco

Wat ik zo leuk vind aan deze werkplek, is de grote poster aan de muur in combinatie met een statement plant op het bureau. Simpel, cheap en origineel, wat wil je nog meer?

werkplek budget accessoires
Bron: styledbymarit

Nu je eindelijk een droom home office hebt gecreëerd, heb je natuurlijk een paar accessoires nodig om de boel te decoreren. En nee, dat hoeft niet veel te kosten!

Zie ook:
- Budget styling tips voor een nieuwe look in huis
- Budget shopping: 20x fauteuils onder de €200
- Verwen jezelf met luxe beddengoed (zonder té veel uit te geven)

 
 
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
geschreven door rosa

24x de leukste kraamcadeaus onder €30

Heeft iemand in jouw omgeving net een kindje gekregen en ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk 24 van de leukste kraamcadeautjes op een rijtje gezet ónder €30,00! Shopze! Zie ook: ga('send', 'event', 'Blogpost', 'More about', ‘View')...

meer...