Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Zo creëer je thuis een werkplekje in Scandinavische stijl

geschreven door mara

Zo creëer je thuis een werkplekje in Scandinavische stijl

Werk je regelmatig thuis of studeer je nog/weer? Dan is een fijne werkplek onmisbaar in je huis! Door een plek te creëren waar je werkt, kun je werktijd en privétijd makkelijker scheiden – zelfs als je gewoon thuis bent.

Wij zijn groot fan van werkplekken in Scandinavische stijl. Deze ogen vaak heel licht en fris, wat wij heel fijn vinden tijdens het werken. Ook zijn deze werkplekken altijd hartstikke stylish en Instagramproof, dat maakt het werken toch net iets leuker. In dit artikel laten we zien welke items onmisbaar zijn om zelf ook zo’n werkplek in Scandinavische stijl te creëren. Kijk mee!

werkplek scandiFoto: Onbekend

Wandrekken & -planken
Grote kans dat je niet heel veel ruimte hebt voor je werkplek thuis. Om dan toch al je spulletjes te kunnen opbergen, zijn wandrekken en -planken super geschikt. Ze nemen geen ruimte in beslag en je kunt er stiekem nog hartstikke veel spullen op kwijt. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon gebruiken om er je mooiste (bureau)accessoires op te zetten.

werkplek scandiFoto: Nordic Design

Witte kuipstoel
Onmisbaar in een Scandinavische home office: de witte kuipstoel. Deze ziet er een stuk mooier uit dan een grove bureaustoel én hij zit lekker! Je kunt ‘m eventueel nog decoreren met een schapenvacht of leuk sierkussen.

werkplek scandiFoto: Onbekend

Klein wit en hout bureau
Bij bijna elke Scandinavische werkplek staat er een klein wit en/of houten bureau. Wit en hout zien we beide veel in het Scandinavische interieur, dus niet gek dat we het ook hier terugzien komen. Een wit bureau oogt heel fris, waardoor het fijn is om eraan te werken.

werkplek scandiFoto: Future Nordic Home

Grafische posters
Maak je Scandi werkplek af met een aantal toffe grafische posters. Dit maakt je werkplek wat speelser en persoonlijker. Hang er een aantal aan de muur als collage, zet ‘m op je wandplank of zet ‘m gewoon op je bureau tegen de muur.

Zie ook:
-Stylingtips voor de 7 verschillende type werkpersoonlijkheden voor een productief nieuw jaar!
-30x Stylish honden- & kattenaccessoires voor in je interieur
-12x de leukste wandrekken onder €40