Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Slaapkamer

Zo creëer jij een perfecte plek voor je kleding

geschreven door Maartje
Zo creëer jij een perfecte plek voor je kleding

Wil jij je kleding ook wat meer geordend? Of heb jij altijd al gedroomd van een walk-in-closet? Volgens mij is dit wel de droom van iedere vrouw. Maar als jij niet een extra ruimte over hebt in huis is dit natuurlijk lastig. Toch kan je het gevoel van een inloopkast wel een beetje creëren in jouw slaapkamer.

Zo'n hoekje is niet te creëren door alleen een kast neer te zetten natuurlijk. Bij zo'n kledinghoekje is het meer de bedoeling dat kleding zichtbaar is en er natuurlijk mooi uit ziet. Wat heb je hier allemaal voor nodig?

KledinghoekBron: Little deer

Kledingrek
Ten eerste is een kledingrek handig om jouw kleding aan op te hangen. Hier kan jij de mooiste items op kwijt, die jij het meest draagt en die je misschien even wilt laten luchten. Zo hoef je niet de kleding over die ene stoel heen te gooien. De rest van de kleding kan je gewoon kwijt in een normale kast. Dit kan een ladekast zijn, een kast met alleen planken of eentje met zowel planken als een stang. Dit is wat jij zelf fijn vindt.

KledinghoekBron: Uit de binnenijker Styledbymarit

Grote spiegel
Een spiegel is natuurlijk handig om te zien wat jij aantrekt, maar nog een groot voordeel is dat het jouw ruimte/kamer groter laat lijken. Win-win situatie dus! Kies er eentje die past bij de rest van jouw kamer of dat kledinghoekje.

Schoenenrek
Schoenen die los rondslingeren zorgen meestal voor de meeste troep. Daarom is een schoenenkast of -rek iets wat thuis hoort in dit kledinghoekje. Als je niet heel veel schoenen hebt kan je ook een plankje aan de muur maken waar je jouw schoenen op kunt zetten. Zet soort bij soort en netjes naast elkaar, dit ziet er wat netter uit.

KledinghoekBron: Thehomestoriesnl

Een stoel
Dit is niet het belangrijkste item in de kledinghoek, als je hier geen ruimte voor hebt kan je dit er gewoon uitlaten. Een stoel of poef zorgt net voor wat extra aankleding. Ook is het handig om op te zitten om je schoenen of panty aan te trekken of natuurlijk om je kleding overheen te gooien, maar dit liever niet, zorgt snel voor een rommel.

Overige accessoires
Heb jij nog overige accessoires die jij ook kwijt wilt in de kledinghoek? Hoeden kan je heel mooi aan de muur hangen onder elkaar, tassen kunnen ook aan een mooi haakje aan de muur. Heb jij voor een lage ladekast gekozen? Decoreer deze met mooie items die ook nog eens functioneel zijn! Denk aan een mooie doorzichtige sieradendoos of een spiegel.

KledinghoekBron: Fashion Jackson

Zie ook:

- Een sfeervolle zithoek inrichten doe je zo
- Stijlvolle vazen voor jouw prachtige bloemen
- Klopt er iets niet in je slaapkamer? Deze 6 dingen kunnen de oorzaak zijn

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...