Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Zo geef je een lege muur karakter

geschreven door Lynn
Zo geef je een lege muur karakter

Met een lege muur kun je alle kanten opgaan. Je kunt ze een leuke kleur of druk behang geven maar je kan ze ook opvrolijken met wanddecoraties. Hierin kan je denken aan prachtige posters, eyecatchers waar je u tegen zegt of juist mooie planken en kasten voor opbergruimte. Er valt nog een hele wereld te ontdekken aan de muur. Deze 4 soorten wanddecoraties fleuren je kale muren op en geef ze een eigen karakter.

1. Posters

Door posters aan de muren te hangen geef je een ruimte zijn eigen verhaal. Je kan hiermee echt alle kanten opgaan. Als eerste kies je wat voor soort sfeer je in deze kamer wilt creëren. Wil je rust uitstralen dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige poster van een zonsondergang aan zee. Zoek je liever de drukte op? Ga dan voor kleur of drukke beelden van een stad die jij mooi vindt. Je zou ook voor een paar motiverende quotes kunnen gaan. Je kunt alles kiezen wat je maar wilt. Om het speels te maken kun je spelen met verschillende formaten, vormen en lijsten. Maak er je eigen feestje van!

kerstboom-boho-rozeBron: Irma_van_69 via HomeDeco Binnenkijken




 

2. Planken

Wanddecoratie hoeft niet alleen mooi te zijn om naar te kijken maar kan ook nog eens functioneel zijn. Hang een leuke plank of kast aan de muur waardoor je weer een berg aan opbergruimte creëert. Dit zijn mooie plekken om spullen te bewaren die je niet weg wilt stoppen maar ook niet te prominent wilt laten zien. Zoals fotolijstjes en verzamelingen van vakantiesouvenirs kun je hier mooi een mooie plek in geven. Zo kun je af en toe weer even wegdromen bij die vakantieherinneringen.

witte-planken-aan-de-wandBron: Interiorbylisan via HomeDeco Binnenkijken




 

3. Eyecatchers

Niets is leuker dan binnenkomen in een huis met een wauw-effect. En dit effect kan je thuis heel makkelijk creëren door een eyecatcher aan de muur te hangen. Kies hiervoor een item dat goed in je interieur past. Je wilt natuurlijk wel dat het matcht met de rest van je kamer. Een eyecatcher kan al iets heel simpels zijn maar je kunt het zo groot maken als je zelf wilt. Laat je creativiteit hier de vrije loop gaan!

metallic-stier-wanddecoratieBron: Fabrykdesign via HomeDeco Binnenkijken




 

4. Wandlampen

Deze lampen zijn perfect voor kleine ruimtes. Ze nemen namelijk geen ruimte in omdat ze aan de wand hangen. Vaak zien ze er ook nog eens leuk uit en geeft het gelijk een nieuwe look aan je kamer. Zo kun jij relaxt je boek lezen of werken onder een gezellig licht.

wandlamp-wit-aan-muurBron: Dbarnas via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- 20x Wandkleden die de show stelen in je interieur
- 3x ideeën voor wanddecoratie uit onze Binnenkijkers
- Hebben: sfeervolle wandlampen waarbij je het snoer niet ziet

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...