Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Zo geef je een stoere touch aan je interieur

geschreven door Maartje
Zo geef je een stoere touch aan je interieur

Een industriële stijl wordt vaak als stoer en ruw gezien. Net als bij andere interieurstijlen moet je hier wel van houden. Het leuke aan industrieel is dat je deze stijl goed kan combineren met andere stijlen. Wil jij een stoere touch aan jouw interieur geven? Dit kan heel makkelijk door er wat kleine industriële items aan toe te voegen.

industrieelBron: thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken

Stalen onderstel
Staal geeft een stoere uitstraling aan je meubels en interieur. Door te kiezen voor een stalen onderstel voor je eettafel, salontafel, bank of kast ziet het er meteen een stuk stoerder uit. Het merk Nordstahl heeft hiervoor een leuke oplossing. Hier kan je namelijk losse stalen frames kopen. Zo kan jij jouw tafel precies de look geven zoals jij wilt.

industrieelBron: michelle45 via HomeDeco Binnenkijken

Leer
Leer geeft een ruwe en stoere uitstraling aan je interieur. Je kan kiezen voor bijvoorbeeld een leren bank in zwart, bruin of cognac kleur. Of kies voor accessoires met leer. Leer kan goed in een moderne stijl, landelijke stijl, maar ook in een Scandinavische stijl.

industrieelBron: jl via HomeDeco Binnenkijken

Kleuren
Een industriële stijl heeft vaak typische kleuren als zwart, grijs, bruin, groen en blauw. In een licht interieur kunnen deze kleuren zorgen voor wat meer warmte en natuurlijk de stoere uitstraling. Ze zijn goed te combineren met pasteltinten. Een industrieel interieur staat bekend om beton, steen en staal vandaar ook deze kleuren die je hier veel voorbij ziet komen.

Zie ook:

- Hierdoor oogt jouw keuken altijd slordig
- Inspiratie: 6x het gebruik van zachte kleuren in huis
- De mooiste vloerkleden om jouw woonkamer af te maken

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...