Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

Hierdoor oogt jouw keuken altijd slordig

geschreven door Rosa
Hierdoor oogt jouw keuken altijd slordig

Heb jij het idee dat jouw keuken wel weer een flinke opruimbeurt kan gebruiken? Zelfs als je het net hebt gedaan? Je bent hier niet de enige in. Het zou namelijk goed kunnen dat je tijdens je flinke opruimsessie toch wat kleinigheidjes over het hoofd hebt gezien waardoor de keuken alsnog slordig oogt.

Wil je die rommelige keuken voorkomen? Lees dan snel verder!

beschrijving wat er op de foto te zien isBron: maartje-rosalie via HomeDeco Binnenkijken

Afvalbakje op het aanrecht

Als milieubewuste mensen proberen we natuurlijk ons afval zo veel mogelijk te scheiden. Tijdens het koken maken we dan ook keurig afvalbakjes voor groente & fruit, plastic en glas bijvoorbeeld. Als je na het koken weer opruimt, gooi deze afvalbakjes dan ook direct leeg en berg ze vervolgens weer op. Het staat namelijk onbewust best wel rommelig.

keuken Bron: joyfulstylin via HomeDeco Binnenkijken

Spetters op het aanrecht

Als je het aanrecht zojuist hebt afgenomen met een vochtig doekje, blijven er soms wat spetters achter. Soms, was het doekje zo nat dat het hele aanrecht nog vochtig is en watervlekken achterlaat. Ondanks dat je dus net hebt schoongemaakt, oogt het slordig. Het gebeurt ook nog wel eens dat het koffiezetapparaat of waterkoker lekt of er enkele spetters water naast gaan tijdens het vullen. Ruim dit direct op. Het is een kleine moeite maar maakt wel degelijk verschil.

keuken rommelig Bron: Form + Field

Losse kruiden & olie

Tijdens het koken wil je al je ingrediënten binnen handbereik hebben. Logisch natuurlijk. Zorg er alleen wel voor dat je dit na het koken weer opruimt. Als je de kruiden en olie graag op het aanrecht houdt, groepeer ze dan wel in bijvoorbeeld wandrekjes of een mandje op het aanrecht. Anders komt het heel chaotisch over. Wil je ze liever in een kastje of lade? Dat staat natuurlijk nóg netter.

keuken rommelig Bron: mynewhouse via HomeDeco Binnenkijken

Kapotte kastjes en lades

We schaffen over het algemeen niet ieder jaar een nieuwe keuken aan. Het gebeurt dan ook wel eens dat er iets kapot gaat in de keuken als je budget het nog niet toe laat een nieuwe aan te kopen. Zorg er dan voor dat de lades en kastjes direct worden gerepareerd als er iets aan mankeert. Een scheef-hangend kastje of een lade zonder handgrepen (terwijl die er eerst wel zaten) staat ontzettend slordig. Zelfs als verder alles keurig opgeruimd is.

keuken rommeligBron: huisjeinhaarlemstad via HomeDeco Binnenkijken

Te vol aanrecht

Bij het indelen van het aanrecht moet je je eigenlijk aan één vuistregel houden: zet enkel de items op het aanrecht die daar horen. Een koffiezetapparaat en waterkoker gebruik je dagelijks, deze mogen dus blijven staan. Maar, moeten nou echt alle snijplanken, pannen en vergieten op het aanrecht staan? Berg alles wat in de kastjes opgeborgen kán worden hier ook op. We zien ook vaak dat een wat groter aanrecht wordt gebruikt als extra opslagplaats van bonnetjes, zegeltjes en post. Probeer dit zo veel mogelijk te vermijden en ga op zoek naar een creatieve oplossing voor deze kleine rommeltjes.

beschrijving wat er op de foto te zien isBron: huisjedevreugd via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Hierdoor oogt jouw badkamer altijd slordig
- Deze 5 stylingfoutjes laten je woonkamer onbewust goedkoper ogen
- Deze 4 stylingfoutjes laten je slaapkamer onbewust goedkoper ogen

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...