Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Badkamer

Hierdoor oogt jouw badkamer altijd slordig

geschreven door Rosa
Hierdoor oogt jouw badkamer altijd slordig

Heb jij het idee dat jouw badkamer er altijd slordig en rommelig uitziet? Zelfs nadat je 'm net hebt opgeruimd en schoongemaakt? Dan zou het zomaar kunnen dat je kleine dingetjes over het hoofd hebt gezien! Daarom heb ik 5 handige tips samengesteld waardoor je badkamer er altijd een stuk opgeruimder uitziet!

Bron: Binnenkijken bij wonenbyes

Dichte wasmand
Een open wasmand oogt al gauw slordig. Kies daarom altijd voor een variant met een deksel. Zo is alle vieze was uit zicht en lijkt de badkamer direct een stukje opgeruimder.

Bron: Binnenkijken bij deinterieuradviseurs

Elastiekjes, schuifspeldjes en clipjes
Het is heel verleidelijk om je haarspulletjes direct opruimt nadat je ze uit doet. Probeer er een gewoonte van te maken om ze direct op te ruimen in bijvoorbeeld en klein toilettasje. Berg bij voorkeur ook dat toilettasje weer in een dichte kast of lade op. Hoe minder spullen in beeld, hoe beter.

Bron: Binnenkijken bij huisindebocht

Kies één plek om je handdoeken te drogen
Ken je dat? Dat er overal in de badkamer losse natte handdoeken hangen te drogen voordat ze de wasmand in gaan? Vanaf nu is dat verleden tijd! Kies één vaste plek voor deze handdoeken. Op de redactie zijn wij vooral fan van een ladder of een verwarmde handdoekdroger aan de wand. Stylish en praktisch!

Bron: Binnenkijken bij interieur_huisjekant

Koop een afsluitbare prullenbak
Hier kunnen wij heel kort over zijn. Het laatste wat je hoeft te zien is vieze make-updoekjes, haren of ander afval uit de badkamer. Kies daarom altijd voor een prullenbak mét deksel.

Bron: Binnenkijken bij marloesbareman

Vouw je handdoeken altijd netjes op
Ik begrijp heel goed dat je niet altijd zin hebt om je handdoeken netjes op te vouwen. Maar, als je dit slordig doet, oogt je badkamer ook direct rommeliger. Dus, neem even die 2 seconden extra per handdoek om het netjes te doen. Schaf bij voorkeur ook allemaal dezelfde handdoeken aan voor het netste resultaat. Dat scheelt je een hoop frustraties ;-).

Bron: Binnenkijken bij Ginnykraakman

Zie ook:
-7 kleine badkamerstyling foutjes waardoor je badkamer veel goedkoper oogt
-Deze 5 stylingfoutjes laten je woonkamer onbewust goedkoper ogen
-Deze 4 stylingfoutjes laten je hal onbewust goedkoper ogen
-Deze 4 stylingfoutjes laten je slaapkamer onbewust goedkoper ogen

 
 
Accessoires

Op deze deurmatten wil jij je voeten wel vegen

geschreven door Sita
Op deze deurmatten wil jij je voeten wel vegen

Midden in de winter zijn natte dagen heel gewoon. Een deurmat is dan ook niet overbodig! Bovendien is dit vaak het eerste wat mensen zien wanneer ze je woning binnentreden, dus wat dacht je van een beetje uitsloven? Ik laat je de 24 leukste deurmatten zien, zodat jij (en visite) je voeten wel wi...

meer...