Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Badkamer

Hierdoor oogt jouw badkamer altijd slordig

geschreven door Rosa
Hierdoor oogt jouw badkamer altijd slordig

Heb jij het idee dat jouw badkamer er altijd slordig en rommelig uitziet? Zelfs nadat je 'm net hebt opgeruimd en schoongemaakt? Dan zou het zomaar kunnen dat je kleine dingetjes over het hoofd hebt gezien! Daarom heb ik 5 handige tips samengesteld waardoor je badkamer er altijd een stuk opgeruimder uitziet!

Bron: Binnenkijken bij wonenbyes

Dichte wasmand
Een open wasmand oogt al gauw slordig. Kies daarom altijd voor een variant met een deksel. Zo is alle vieze was uit zicht en lijkt de badkamer direct een stukje opgeruimder.

Bron: Binnenkijken bij deinterieuradviseurs

Elastiekjes, schuifspeldjes en clipjes
Het is heel verleidelijk om je haarspulletjes direct opruimt nadat je ze uit doet. Probeer er een gewoonte van te maken om ze direct op te ruimen in bijvoorbeeld en klein toilettasje. Berg bij voorkeur ook dat toilettasje weer in een dichte kast of lade op. Hoe minder spullen in beeld, hoe beter.

Bron: Binnenkijken bij huisindebocht

Kies één plek om je handdoeken te drogen
Ken je dat? Dat er overal in de badkamer losse natte handdoeken hangen te drogen voordat ze de wasmand in gaan? Vanaf nu is dat verleden tijd! Kies één vaste plek voor deze handdoeken. Op de redactie zijn wij vooral fan van een ladder of een verwarmde handdoekdroger aan de wand. Stylish en praktisch!

Bron: Binnenkijken bij interieur_huisjekant

Koop een afsluitbare prullenbak
Hier kunnen wij heel kort over zijn. Het laatste wat je hoeft te zien is vieze make-updoekjes, haren of ander afval uit de badkamer. Kies daarom altijd voor een prullenbak mét deksel.

Bron: Binnenkijken bij marloesbareman

Vouw je handdoeken altijd netjes op
Ik begrijp heel goed dat je niet altijd zin hebt om je handdoeken netjes op te vouwen. Maar, als je dit slordig doet, oogt je badkamer ook direct rommeliger. Dus, neem even die 2 seconden extra per handdoek om het netjes te doen. Schaf bij voorkeur ook allemaal dezelfde handdoeken aan voor het netste resultaat. Dat scheelt je een hoop frustraties ;-).

Bron: Binnenkijken bij Ginnykraakman

Zie ook:
-7 kleine badkamerstyling foutjes waardoor je badkamer veel goedkoper oogt
-Deze 5 stylingfoutjes laten je woonkamer onbewust goedkoper ogen
-Deze 4 stylingfoutjes laten je hal onbewust goedkoper ogen
-Deze 4 stylingfoutjes laten je slaapkamer onbewust goedkoper ogen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...