Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Deze 4 stylingfoutjes laten je hal onbewust goedkoper ogen

geschreven door Rosa
Deze 4 stylingfoutjes laten je hal onbewust goedkoper ogen

Het eerste dat je gasten vaak zien, is de hal. Een eerste indruk kun je slechts één keer maken. Zorg er dus voor dat dit een goede is. Helaas zien we regelmatig kleine stylingfoutjes waardoor je hal onbewust goedkoper overkomt! Zo zonde, want deze kunnen je zorgvuldige uitgezochte styling soms flink naar beneden halen. Wat deze foutjes zijn en hoe je deze voorkomt vertel ik je graag!

Note: alle foto's in deze blog zijn voorbeelden van hoe het juist wél moet! ;)

Teveel spullen in beeld

Het is heel verleidelijk om je schoenen uit te trekken en deze 'op te ruimen' door ze onder een bankje, de trap of de kapstok neer te zetten. Voor je gevoel heb je ze opgeruimd. Maar als er opeens zes paar schoenen staan, oogt het ontzettend rommelig. Daarom raden wij een afsluitbare schoenenkast aan. Hier kun je alle schoenen in kwijt, zonder dat deze in het zicht zijn. Zo zijn ze opgeruimd, uit het zicht maar wel binnen handbereik. Onderschat het gebruik van een schoenenkast dan ook niet.

hal-grote-schoenenkast-wandBron: Irma_van_69 via HomeDeco Binnenkijken



 

Verschillende kledinghangers

Je zou denken dat het bijna niemand opvalt welke kledinghangers er hangen. Toch merken veel mensen (onbewust) de kapstok en kledinghangers op. Als er allerlei verschillende kleuren, vormen en materialen hangen, oogt het direct rommelig. Ons advies? Investeer eenmaal goed in allemaal dezelfde kledinghangers of kies een kapstok met haakjes zodat je dit probleem helemaal niet hebt.

gang-kapstok-haken-teddy-tasBron: Thathomepage via HomeDeco Binnenkijken



 

Geen accessoires

Je zou denken dat als je hal helemaal clean is dit júist luxe oogt. Niets is minder waar. Want zo lijkt het net alsof de hal nog niet af is! Hang bijvoorbeeld een mooie spiegel of print op, leg een vloerkleed neer of investeer in een bankje als je daar de ruimte voor hebt. Zulke kleine aanpassingen maken al zo'n groot verschil!

hal-deur-spiegelBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken



 

Alles in één kleur

Hoe verleidelijk het ook klinkt om alles in één kleur te doen, raden wij het niet aan. Zelf zijn wij groot voorstander van het verven van (delen) van de wanden of bijvoorbeeld één wand in een contrasterende kleur. Wil je het liefst alle wanden in één kleur houden? Kies dan contrasterende meubels en accessoires. Als je dit niet doet, oogt het geheel te monotoon en simpel.

hal-muur-half-kleurBron: Huisjeindrenthe via HomeDeco Binnenkijken



 

Zie ook:
-De 5 meest gemaakte fouten in de hal
-Deze 5 stylingfoutjes laten je woonkamer onbewust goedkoper ogen
-Dit zijn de 5 meest gemaakte fouten bij het verzorgen van een plant

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...