Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Badkamer

Zo geef je je badkamer interieur een simpele upgrade

geschreven door Laura
Zo geef je je badkamer interieur een simpele upgrade

De badkamer is een plek voor ontspanning, maar juist aan deze kamer wordt meestal het minst gedaan aan het interieur. Toch kun je de badkamer op een simpele manier een hele nieuwe look geven.

Op zoek naar een ongewoon badkamerkastje
In plaats van een standaard inbouwkastje in de badkamer, kun je ook kiezen voor een mooi vintage kastje onder de wastafel. Kijk eens bij je oma op zolder of in de kringloop of je een kastje kunt vinden dat niemand had verwacht in de badkamer.

Ga voor een ronde spiegel
Ronde spiegels zijn niet alleen hip in de woonkamer of slaapkamer. In de meeste badkamers hangt nog steeds een vierkante spiegel, terwijl een ronde spiegel nou juist zo leuk staat. Vervang simpelweg de spiegel boven de wastafel en je badkamer heeft een geheel nieuwe uitstraling.

badkamer luxe uitstraling Bron: Huisdecoratie

Verander je knoppen
Heb je knopjes op de kastjes en deurtjes? Vervang deze voor wat hippere knopjes, bijvoorbeeld van minimalistisch hout of stijlvol goud.

Kranen in het goud of zwart
Waarschijnlijk heb je een kraan en douchekop in de kleur chroom. Natuurlijk niks mis mee, maar het is wel een vrij standaard kleur in de badkamer. Heb je er al eens aan gedacht om je kraan en douchekop te vervangen voor gouden of zwarte exemplaren?

badkamer luxe uitstraling Bron: Jessica Elizabeth

Voeg wat leuke accessoires toe
Net als in de rest van je interieur, hoeft niet alles praktisch te zijn in je badkamer. Decoreer ook hier met accessoires om de boel op te leuken. Een vaasje hier en een kaarsje daar, het maakt het een stuk gezelliger.

badkamer luxe uitstraling Bron: Equipe Ceramicas

Zie ook:
- Tikkeltje gewaagd, de zwarte badkamer
- 10 manieren om een kleine slaapkamer prachtig in te richten
- 10x badmatten die wél stylish & mooi zijn

Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...