Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Baby & Kind

Zó maak je deze drie kamers in huis babyproof

geschreven door Zuen
Zó maak je deze drie kamers in huis babyproof

Begint jouw kleine met rondlopen in huis? Dan is het slim om je huis extra krindvriendelijk te maken. Dit werkt meestal wel intuïtief, maar soms kunnen er dingen over het hoofd gezien worden. Daarom vandaag wat handige tips waar je rekening mee kunt houden bij het kindveilig maken van een kamer.

Woonkamer

Begin met het afplakken van alle scherpe hoeken. Zo kan jouw kindje zorgeloos rondlopen. Ook is het slim om de (lage) stopcontacten af te plakken of er een beveiliging op te zetten. Probeer ook het gebruik van stekkerblokken te vermijden wanneer je kindje er mogelijk bij zou kunnen. Heb je planten in de woonkamer staan? Check dan eerst of deze giftig kunnen zijn. De kleintjes zijn natuurlijk erg nieuwsgierig. Zonder dat je het door hebt, hebben ze een blaadje in hun mond.

foto-van-woonkamerBron: Hoff_van_saar via HomeDeco Binnenkijken

Eetkamer

Begin, net als in de woonkamer, met het afplakken van scherpe hoeken. Probeer ook een tafelkleed te vermijden wanneer de kleine los rondloopt. Ze kunnen hier gemakkelijk aan trekken, waarbij ze jouw gehele tafelstyling meenemen. Zorg ervoor dat er op tafel geen spullen in het bereik van je kind staan.

foto-van-eetkamerBron: Charisathome via HomeDeco Binnenkijken

Keuken

In de keuken is het slim om op alle (lage) kastjes een kinderslot te zetten. Zo voorkom je dat je kindje bij ongewenste spullen komt, zoals schoonmaakmiddelen. Zorg ervoor dat je op het aanrecht alle producten zoveel mogelijk naar achter schuift. Zo kan jouw kroost er niet gemakkelijk bij. Wanneer je aan het koken bent, probeer dan je kindje zo min mogelijk in de keuken te laten rondlopen. Ze kunnen in de weg lopen waardoor het gevaarlijk wordt voor jullie beide.

foto-van-keukenBron: Machs via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Kleintje op komst? Zo maak je je interieur babyproof
- 5 tips om een fijne kinderkamer te stylen
- Zo creëer je een duurzame kinderkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...