Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Badkamer

Zo maak je een simpele witte badkamer (nog) mooier

geschreven door Mara
Zo maak je een simpele witte badkamer (nog) mooier

Heb jij een simpele witte badkamer, maar wil je 'm eigenlijk nog wel iets mooier of unieker maken? Dan is deze blog voor jou! Met onderstaande tips tover je op een eenvoudige (en vaak ook budgetproof) manier een (nog) mooiere witte badkamer tevoorschijn. Lees mee!

badkamer mooier tipsBron: BijRebecca_nl via HomeDeco Binnenkijken

Leg een stylish badmat neer
Badmatten zijn allang niet meer alleen in lelijke kleuren en prints. Steeds meer merken hebben prachtige badmatten in hun collectie, zoals het Nederlandse merk HK Living.

badkamer mooier tipsBron: Tattelie via HomeDeco Binnenkijken

Fleur het op met mooie verlichting
Goede verlichting is natuurlijk vooral heel praktisch, maar waarom zou je het niet ook nog eens heel mooi maken? Ga eens voor een opvallende wandlamp of een eyecatcher hanglamp. Praktisch én stijlvol!

badkamer mooier tipsBron: Hoff_van_saar via HomeDeco Binnenkijken

Kleurrijke handdoeken
Een andere manier om een witte badkamer iets unieker te maken, is door mooie handdoeken te gebruiken. Stapel ze op, of maak er mooie rolletjes van en leg die in een mand (en ga dan gelijk voor een mooie rieten of zeegras mand!) Tip: ga voor meerdere kleuren, maar wel allemaal in hetzelfde palet. Bijvoorbeeld handdoeken in pastelkleuren of juist allemaal in verschillende blauwtinten.

badkamer mooier tipsBron: Apartment Therapy

Vergeet de kamerplanten niet!
Een simpele manier om je badkamer levendiger te maken, is door er letterlijk wat leven neer te zetten: kamerplanten dus! Een aantal kamerplanten zijn heel geschikt om in de badkamer neer te zetten en daar schreven we al eens een andere blog over. Klik hier om die blog te lezen!

badkamer mooier tipsBron: Interiornumber6 via HomeDeco Binnenkijken

Vervang die saaie spiegel voor een mooier exemplaar
Alleen al door de eenvoudige standaard spiegel te vervangen voor een exemplaar in een mooie lijst of in een mooie vorm, kun je al veel verschil maken. Een ronde spiegel staat prachtig, maar je kunt ook voor een spiegel met houten lijst gaan - als je van een natuurlijke, botanische look houdt.

badkamer tips mooierBron: BijRebecca_nl via HomeDeco Binnenkijken

Besteed aandacht aan de details
Details maken of breken een ruimte, hoe klein ze ook zijn. Een mooie kraan of douchedeur doet bijvoorbeeld al veel goeds voor je interieur. Verwissel de oude kraan voor een stijlvol mat zwarte kraan of ga juist voor glamour met een koperkleurige of goudkleurige kraan. Zet daarnaast mooie deurknoppen op de kastjes en zorg ervoor dat de badkamer mooi schoon is.

badkamer mooier tipsBron: Huiswaarts via HomeDeco Binnenkijken

Ruimte over? Style het af met accessoires
Mocht je zo'n geluksvogel zijn die een ruimere badkamer heeft, dan kun je het nog wat mooier maken met accessoires. Zet bijvoorbeeld een houten ladder neer waar je je kleding of handdoek aan kunt ophangen, of zet een kastje neer met allerlei mooie verzorgingsspulletjes erin. Hang een wandplank op en zet daar je mooiste vazen en kaarsen neer... De opties zijn eindeloos!

Zie ook:
- 5x ideeën om de schutting op te fleuren
- Trendkleur van dit moment: terracotta
- 6x eetkamer inspiratie uit onze binnenkijkers

Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...