Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Zo maak je je huis klaar voor de verkoop

geschreven door Laura
Zo maak je je huis klaar voor de verkoop

Spannend, je huis gaat in de verkoop. Ook al is er een krapte op de woningmarkt, het kan geen kwaad om je huis even een oppepper te geven voor de verkoop. Zo geef je het interieur een boost.

Accessoires
Een huiselijke sfeer creëer je met de juiste accessoires. Gezellige kussens op de bank, matching kandelaars met kaarsen en een grappig beeldje op het dressoir. Houd het wel neutraal, zodat het bij ieders smaak past.

accessoires Bron: Bloglovin

Maak ruimte
Kijk in elke kamer, vooral in de woonkamer, of er meubels staan die onnodig zijn. Staat er bijvoorbeeld een gigantische fauteuil voor de tv die niks te maken heeft met je zithoek, sla die dan tijdelijk op in de schuur. Mensen willen graag zien hoe ruim een huis is.

Bewoonde wereld
De koper ziet graag een beetje leven in huis. Een huis dat eruit ziet alsof het al een tijdje onbewoond wordt, scoort minder goed. Koop een leuk bloemetje voor in een mooie vaas of presenteer verschillende soorten fruit in de fruitschaal. Zelfs de geur van gebakken koekjes werkt echt!

fruitschaal Bron: Studio Lab Decor

Gooi de gordijnen open
Alle raambekleding kan open gegooid worden, want niemand houdt van een donker huis zonder natuurlijk licht. Dus laat het licht lekker naar binnen schijnen waar dat mogelijk is.

Wat extra Watt
Vallen de bezichtigingen op een donkere winterdag? Een beetje extra onnatuurlijk licht kan geen kwaad. Doe overal een lampje in dat een tikkeltje feller is dan normaal. Het maakt voor de kijker een groot verschil.

licht huis Bron: Inrichting Huis

Zie ook:
-Binnenkijken bij het prachtige interieur van Styled by Marit
-Binnenkijken in een klein Zweeds huis met een zwart-witte basis
-Binnenkijken in dit piepkleine, maar prachtig ingerichte appartement

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...