Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Tuin

Zo maak je jouw tuin ook in de winter gezellig

geschreven door Rosa
Zo maak je jouw tuin ook in de winter gezellig

Nu het buiten toch écht koud is en vroeg donker, moeten we er weer het beste van maken. Ondanks de kou, vind ik de wintermaanden vaak wel enorm gezellig. Overal de fonkelende lichtjes, zó leuk! Toch vinden veel interieurliefhebbers het lastig om ook in de winter het in de tuin gezellig te maken. In de zomer zijn we veel in de tuin te vinden, waardoor we automatisch meer tijd besteden om hier een fijne plek te creëren. Ik heb wat tips opgesteld om ook (of juist!) in de wintermaanden de tuin op te leuken.

tuin in de winterBron: Marielle25 via HomeDeco Binnenkijken

Creëer licht
Juist in de donkere maanden, moeten we zelf op zoek naar de lichtpuntjes. Letterlijk ;-). Versier de tuin met mooie, gezellige lichtjes. Dit kan door middel van lichtsnoeren of mooie buitenverlichting. Dit maakt het direct een stuk aangenamer om naar buiten te kijken.

tuin in de winterBron: Wendy_studiozinnig via HomeDeco Binnenkijken

Vuurkorf & buitenhaard
Een vuurkorf of buitenhaard brengt direct sfeer in de tuin! Na een lange, winterse wandeling, lekker met een kop warme chocolademelk bij een vuurkorf zitten is natuurlijk heerlijk. Denk ook direct aan mooie manieren om het brandhout op te bergen. Dit staat het hele jaar door gezellig.

Overkapping of veranda
Ben jij de trotse eigenaar van een overkapping of veranda? Lucky you! Vergeet deze dan niet helemaal winterklaar te maken. Denk aan warme plaids, (kunst)dierenvachten, sfeerverlichting en natuurlijk een hoop kaarsen en kandelaars. Met een terrasverwarmer of vuurtafel kun je in de meeste (afgesloten) veranda's zélfs in de wintermaanden heerlijk vertoeven.

tuin in de winterBron: Lotscreativity via HomeDeco Binnenkijken

Voeg groen toe
De meeste bomen verliezen in de winter hun blad. Voeg daarom zélf weer wat groen toe. Binnenkijkster By_Maaikejans heeft op onderstaande foto zelf wat kerstboompjes in de tuin gezet. Dit voegt kleur en vooral een hoop gezelligheid toe. Hier kun je eventueel zelfs nog een lichtsnoer in doen, zo sla je twee vliegen in één klap.

tuin in de winterBron: By_Maaikejans via HomeDeco Binnenkijken

tuin in de winterBron: By_Maaikejans via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Thuiswerken: 20x bureaustoelen die wél mooi zijn
-De leukste accessoires voor jouw werkplek
-5 veelgemaakte fouten bij het inrichten van een thuiswerkplek

Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...