Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Slaapkamer

Zo maak je van je slaapkamer een oase van rust

geschreven door Demi
Zo maak je van je slaapkamer een oase van rust

Niks is lekkerder om na een lange dag tot rust te komen in de slaapkamer. De slaapkamer is natuurlijk dé plek waar je even aan niks hoeft te denken en kan relaxen. Om alles uit je slaapkamer te halen heb ik wat handige tips opgesteld om van je slaapkamer een oase van rust te maken.

1. Verstelbaar bed

Je kent het wel, je wil nog even een serie kijken of een boek lezen en dat gaat wat lastiger als je helemaal plat ligt. Juist om die reden is een verstelbaar bed natuurlijk de perfecte uitkomst. Kies voor een luxe elektrisch verstelbaar bed of een budget optie!

slaapkamer rust bed
Bron: wonenbydjo

2. Kies het juiste dekbed

Het dekbed is belangrijker dan je denkt, vooral voor de nachtrust. Een te warm of te koud dekbed kan ervoor zorgen dat je een paar keer per nacht wakker wordt. Een goed kwalitatief dekbed is dus van belang. Kies voor een 4-seizoenen dekbed, in een microvezel uitvoering, speciaal voor degene met allergieën of een dekbed van dons! Kies de juiste, voor een optimaal resultaat. Bekijk hier het hele aanbod aan dekbedden.

slaapkamer bed rust
Bron: marjoleinbouhuijzen

3. Kies het juiste hoofdkussen

Hetzelfde geldt eigenlijk voor het hoofdkussen. Ieder heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeur. Heb je liever een wat boller kussen of kan het niet zo plat mogelijk? Stel voor jezelf vast wat je nodig hebt en ga op onderzoek uit! Er zijn zoveel verschillende soorten kussens waar je uit kan kiezen, dus lees de beschrijving goed. De hoofdkussens Lion Beddenshop hebben kwalitatief de beste kussens mét uitgebreide beschrijving, zodat jij de gegarandeerd de goede keuze maakt!

slaapkamer bed rust
Bron: walraofficial

4. Rust voor het oog

Nu je bed heerlijk lekker ligt, is het nu tijd om het af te maken voor het oog! Je wil natuurlijk niet dat je klaar bent om te slapen en het lijkt alsof er een bom is ontploft. Zorg dus altijd dat je slaapkamer altijd netjes is voor het oog, gooi bijvoorbeeld kleding op een stoel, bankje of een poef. Op deze manier is het voor het oog een stuk meer opgeruimd. Daarna kun je het afmaken met mooi beddengoed en sierkussens!

slaapkamer bed rust
Bron: lifebyiv

Zie ook:

- Zo maak je je huis warm & knus deze herfst
- 24x de leukste boho kussens
- 16x stylish nachtkastjes die je slaapkamer (nog) mooier maken

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...