Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

Zo maak je van jouw muur de eyecatcher van je interieur

geschreven door Rosa
Zo maak je van jouw muur de eyecatcher van je interieur

We krijgen regelmatig de vraag: "Ik heb een hele lange muur in huis, hoe kan ik deze het beste stylen?". Een van onze favoriete manieren om dat te doen is door een art wall te creëren. Een art wall is een wand met allemaal mooie foto's, print's, posters, tekeningen en meer! Sinds kort hebben we een nieuwe verkoper op de website, namelijk PSTR Studio.

Zij ontdekken en verzamelen werken van zowel oude meesters als hedendaagse kunst. Deze worden digitaal verbeterd en hersteld om ze te optimaliseren op hoge kwaliteit prints. Daarnaast worden eigen werken gecreëerd, geïnspireerd op grote meesters als Henri Matisse en stijlen zoals Bauhaus, Art Nouveau en mid-century abstract.

Combineer deze posters met elkaar en hang ze als een soort collage op de muur voor een echt 'wow'-effect! Benieuwd hoe je het beste een art wall kunt maken? Dat lees je hier.


Matisse inspired - Leaf print - Poster - PSTR studio
Prijs onbekend
Henri Matisse inspired - Burnt Orange - Poster - PSTR studio
Prijs onbekend
 
 
 
Inspiratie

Met deze slimme trucs laat je het plafond hoger lijken

geschreven door Julia
Met deze slimme trucs laat je het plafond hoger lijken

De hoogte van het plafond kan per huis flink verschillen. Met een hoog plafond voelt een ruimte groter aan. Je hebt wat meer ruimte voor kasten en kunt hoge ramen laten plaatsen waardoor het lichter is. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een huis met een hoog plafond. Gelukkig zijn er een ...

meer...