Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Tuin

Zo maak je van jouw tuin of balkon een paradijs

geschreven door Maartje
Zo maak je van jouw tuin of balkon een paradijs

Nu is het perfecte moment om jouw tuin of balkon gezellig te maken. Kies een dag uit wanneer het een beetje lekker weer is en ga aan de slag, zodat jij daarna in het zonnetje kan genieten in jouw eigen paradijsje.

Zorg voor een fijne zitplek
Het meest belangrijke om een paradijsje te creëren is wel een lekkere zitplek. Of je een heerlijke tuin hebt of een klein balkonnetje overal is wel een lekker plekje te maken. Een plek om lekker te relaxen of een plek waar je gezellig buiten kunt eten. Maak een loungeplek met een loungeset of wat pallets met een loungekussen erop. Je kunt zelf kiezen hoe groot deze plek kan en mag worden. Wil je lekker kunnen eten buiten? In een tuin kan je een tafel met stoelen neerzetten. De Stellar stoelen van TOOU zijn erg handig, deze kunnen namelijk binnen en buiten staan. Vooral met weinig ruimte in huis en tuin of balkon is dit praktisch. Of kies voor op een klein balkon voor een opvouwbaar bistroset.

tuinBron: wonenbydjo via HomeDeco Binnenkijken

Ga voor groen
In een tuin of op een balkon horen natuurlijk ook wel wat planten te staan. Dit kan in de grond zijn, maar wat leuke potten neerzetten staat ook altijd gezellig. Vooral voor planten buiten hoef je niet onwijs groene vingers te hebben. Meestal doet de natuur wel zijn werk. Behalve in de zomer, dan vinden planten het wel fijn om wat extra water te krijgen en check of sommige planten gesnoeid moeten worden. Planten en bloemen zullen de tuin of het balkon gelijk een stuk opfleuren.

tuinBron: kelly_olman via HomeDeco Binnenkijken

It's all about the details
Net als binnen, kun je ook buiten gebruik maken van accessoires. Er zijn bijvoorbeeld speciale buitenvloerkleden die jij op jouw terras kunt neerleggen. Dit maakt het gezellig en huiselijk. Verlichting in de tuin of op je balkon is eigenlijk ook niet te missen. Naast de standaard verlichting kun je sfeerverlichting neerzetten, zoals windlichten of hang een lichtslinger op. Dit geeft licht en het is leuke decoratie. Hang iets leuks aan de schutting of muur en jouw tuin of balkon heeft meteen een gezellige uitstraling.

tuinBron: ilsedv via HomeDeco Binnenkijken

Een plekje in de schaduw
Het is heerlijk om in het zonnetje te zitten, maar met hitte is het ook fijn als je een plekje in de schaduw hebt. Schaduw is heel makkelijk te creëren met een parasol. Tegenwoordig zijn er ontzettend leuke parasols te verkrijgen met een uitstraling alsof je op het strand bent of in het buitenland zit.

Zie ook:

- Geef je planten wat kaneel
- Natuurliefhebbers opgelet! Ga voor dit behang
- Zo maak je een koffiecorner in huis

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...