Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Badkamer

Zo maak jij je badkamer wat gezelliger

geschreven door Maartje
Zo maak jij je badkamer wat gezelliger

Met name vroeger werden de badkamer en het toilet een beetje vergeten bij het inrichten van een huis. Nu is dit anders. De badkamer en het kleinste kamertje zullen helemaal worden aangepast op de rest van het interieur. Dit is alleen vaak het geval wanneer er nog een nieuw huis wordt gebouwd. Maar hoe kan je een oude ongezellige badkamer toch gezellig maken?

badkamerBron: marjoleinbouhuijzen via HomeDeco Binnenkijken

Decoreren met badkameraccessoires
In de badkamer heb je sommige artikelen vaak nodig en is het niet altijd handig om alles weg te stoppen in een kastje. Bijvoorbeeld je douchegel. Deze wil je graag onder de douche bij de hand hebben. Kies voor een mooie zeepdispenser. Op deze manier kun je decoreren met je douchebenodigdheden.

Planten
Je kunt nooit genoeg planten hebben. Ook in de badkamer kun je planten neerzetten. Ze zijn alleen niet allemaal geschikt voor de badkamer, dus kijk van te voren even welke geschikt zijn. Ze zullen gelijk meer sfeer in je badkamer brengen. Hang bijvoorbeeld wat eucalyptus op. In combinatie met de stoom zal er een heerlijke geur vrijkomen.

badkamerBron: casabinus via HomeDeco Binnenkijken

Geuren
We gaven al een voorbeeld van de eucalyptus, maar wat dacht je van geurkaarsen? Heerlijk in bad met een kaars aan. Kies dan voor een geurkaars. Het ruikt lekker en het staat ook gezellig. Deze kun je later opruimen, maar als je er plek voor hebt kun je hem ook laten staan.

Benodigdheden voor in de badkamer
Sommige dingen heb je standaard nodig in de badkamer. Bijvoorbeeld een douchegordijn, spiegel, badmat en handdoeken. Vooral met een leuk douchegordijn kun je een statement maken in je badkamer. Kies deze items in een mooie kleur of een gekke print en ga niet voor een standaard badkamerspiegel. Ga bijvoorbeeld voor rond met een goud randje. Hiermee maak je deze ruimte helemaal af.

badkamerBron: about_interiors via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Inspiratie: keukens met een kookeiland
- Dit zijn de leukste hanglampen voor boven de tafel
- Inspiratie: de mooiste badkamers met inloopdouche

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...