Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Werkplek

Het perfecte thuiskantoor, zo richt je hem in

Het perfecte thuiskantoor, zo richt je hem in

De kans is groot dat je weleens thuis werkt of dat je misschien wel volledig vanuit huis werkt. Investeer in dat geval zeker in een goed thuiskantoor, want dit bevordert de productiviteit. Zo begin je met inrichten.

Waar?
Bedenk ten eerste welke ruimte in huis je wil gebruiken als thuiskantoor. Heb je een extra kamer over? Dat zou een mooie plek zijn. Anders kun je ook overwegen om een hoekje in de woonkamer te creëren of bijvoorbeeld de overloop op zolder om te bouwen tot werkplek, al zijn deze plekken helaas niet ideaal als je een praktijk aan huis hebt.

thuiskantoor Bron: Style Curator

Benodigdheden
Maak een lijstje van de dingen die je nodig hebt voor je thuiskantoor, zoals een bureau, een stoel maar ook kantoorartikelen die je wil gaan gebruiken. Koop in eerste instantie alleen de dingen die essentieel zijn. De rest komt later vanzelf.

Comfort
Erg belangrijk in een thuiskantoor is een comfortabele zitplek. Je brengt uren door op dezelfde stoel en achter hetzelfde bureau. Het moet daarom wel een beetje ergonomisch verantwoord zijn.

thuiskantoor Bron: Simplified Bee

Gasten
Komen er wel eens mensen langs om zakelijk iets te bespreken? Vergeet dan niet om voor hen ook een plekje te maken. Het is flauw als ze er straks op een klapstoeltje naast moeten zitten.

Opbergruimte
Om orde in de kamer te houden, is het belangrijk om te zorgen voor voldoende opbergruimte. Een boekenkast voor de boeken, een ladekast voor je kantoorartikelen en genoeg opbergdozen. Niemand kan geconcentreerd werken in een puinhoop.

Goede verlichting
Genoeg licht is erg belangrijk. Het kan maar zo voorkomen dat je een avondje door moet werken en dat wil je natuurlijk niet in het donker doen.

Zie ook:
-Een botanisch thuiskantoor in 5 stappen
-De meest inspirerende wanden voor op kantoor
-Back to work: 16x stylish kantooraccessoires

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...