Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Werkplek

Een botanisch thuiskantoor in 5 stappen

geschreven door Laura
Een botanisch thuiskantoor in 5 stappen

Je ziet hem steeds vaker, het kantoor met een botanische touch. Gelukkig kun je dit ook prima in je eigen huis creëren. Zo doe je dat!

Combineer groen met wit
Wit en groen zijn de perfecte combinatie voor een botanisch kantoor. Denk aan een groene muur met een mooi wit bureau ervoor. Een botanische kamer kan al snel wat donker ogen, door met wit te werken licht alles weer op.

botanische studeerkamer Bron: Home Designing

Een element van hout
Als je aan botanisch denkt, denk je ook meteen aan hout. Daarom is het ook essentieel om een element van hout toe te voegen aan je botanische kamer. Een mooie houten boekenkast, een stoel met houten poten of een spiegel met een houten lijst misstaan niet in de botanische studeerkamer.

botanische studeerkamer Bron: Apartment Therapy

Botanische accessoires
Onmisbaar in de botanische studeerkamer zijn natuurlijk leuke accessoires die iets te maken hebben met planten. Een kaarsje in de vorm van een blad, een leuk botanisch kussentje of een mooie print aan de muur.

Gedurfd behang
Wil je nog een stapje verder gaan met botanische prints? Wat dacht je van een hele muur behangen met plantenbehang. Super stijlvol en het geeft net dat beetje extra in de botanische kamer.

botanische studeerkamer Bron: Onbekend

Je eigen jungle
Een botanische studeerkamer begint en eindigt wel met je eigen planten. Je kunt nog net zoveel plantenprintjes gebruiken, echte planten maken uiteindelijk het verschil.

Zie ook:
-4 stylingtips voor een botanische badkamer
-Geef je interieur een botanische twist met deze tips!
-Botanisch zonder planten in huis

 
 
Woonkamer

Stylingtip: (herfst)takken in je interieur

geschreven door Mara
Stylingtip: (herfst)takken in je interieur

Dé trend die iedere herfst weer terugkomt: takken in je interieur. Wij zijn er dol op! Takken geven je interieur meer sfeer en zorgen voor die knusse, herfstige look. Combineer verschillende soorten met elkaar (ga bijvoorbeeld voor een berenklauw voor in een lege hoek en ga vo...

meer...