Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Geef je interieur een botanische twist met deze tips!
Geef je interieur een botanische twist met deze tips!
geschreven door demi4

Geef je interieur een botanische twist met deze tips!Liefhebber van een botanische sfeer in je interieur? Dan help ik je verder met deze tips! Want ook al heb je geen groene vingers, je kunt ook door andere items de botanische sfeer toevoegen aan je interieur. Scandinavisch, vintage of industrieel? Bij elke stijl kun je botanische sferen toevoegen, zolang je weet hoe!

 
 
 
 

1. De juiste accessoires

Je kunt de botanische sfeer het makkelijkst toevoegen door de juiste items te kiezen. Dat heeft _Joyceselina_ met haar kast goed voor elkaar gekregen! Door het gebruik van robuuste natuurlijke materialen is de look helemaal compleet, we love it! Bekijk meer accessoires in ons aanbod van sierkussens, kandelaars en vazen.
 
 
 
 

3. Prints & posters

Heb je geen groene vingers en houden planten het nooit lang uit in jouw interieur? Dan kun je altijd kiezen voor een kunstplant, maar prints of posters kunnen ook je probleem oplossen! In plaats van een hele muur aan te passen, zijn prints en posters een simpelere manier. Fijninhuis heeft meerdere (gratis) printables van in lijstjes bij elkaar gezet!
 
 
 
 

4. Planten op verschillende manieren

Als je een botanische look wil creëren dan heb je maar één ding nodig: planten, planten en nog eens planten! Bekijk ons gehele aanbod planten om je favoriete plant te shoppen! Ben jij nou niet zo'n held in het verzorgen van planten? Dan kun je altijd nog kiezen voor kunstplanten

Zie ook:
5 manieren om je kamerplanten te stylen
Ben je vaak gestrest? Schaf deze kamerplanten aan!
DIY: bananenplant stekken
+3 Producten